søndag, august 03, 2008

Og det ble lys

Uff, de er sikkert drittlei heile kjøkkenet mitt. Det er vel det mest bloggifiserte kjøkken i blogglandia, men skal ein dokumentere oppussing så går det steg for steg her i huset, hehe.
Siste nytt er nye taklampar.
Gjett om eg var superstolt over meg sjølv då eg klarte(vhja tett telefonkontakt med min flinke bror) kople to lampar til same lysuttak i taket, og samstundes få lys i begge to. Hurra! Bildebevis frå i går kveld. Det vart lys :)

Nå mangler det berre ein del foringar mellom skap og tak, sokkellister, gulvlister, eit siste strøk gulvmaling på gulvet, så er steg 1 av oppussinga ferdig. Knallkjekt!

Den ultratøffe smekka til veslefeen kjem frå Gaia & Ko. Sydd i mjukt voksdukmateriale. Dei selg sølematter i samme materiale til å plassere under barnestolen. Eg kjøpte ikkje den då eg syns det er liten skilnad i tørke av gulvet eller ei sølematte, men tøffe det var dei. Ein god søndag ynskjast deg som er innom!

46 kommentarer:

Fru Fjeldhammer sa...

å nei, man blir ikke lei av å se noe som er så fint som kjøkkene ditt! Bare fortsett du...

klem

Prinsesse Elin sa...

Eg tar kjøkkenet ditt jeg et par dager....sånn hvis du virkelig er lei mener jeg. Jeg er ikke lei kjøkkenet ditt og mener at du har ALTFOR lite bilder av det! Her har vi ligget på vakt i natt. 3 jenter på 11 og morå til hu ene. Vi er alle hysterisk redd for torden og som du sikkert merket var nåttå ikke fri for det. Skulen til prinsessa ligger et stinkast herfrå og kl. 01 begynte alarmen å gå. Heldigvis så bur vaktmesteren til den skulen i kjelleren hos meg så det var ned til han og få han ut dørene slik me andre naboene kunne få tatt nåttå. Jentene synes det var SÅ spennende med alarmen og ble heilt i hundre etter det så da tok det enda et par timer til før de roa seg. ( hver gang det lynte så hørte jeg ooooooooooooooooooooooooooooi- woooooooooooooooooooooow- iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii) I dag er det sove dag for en stakkars mor som har vært torden vakt:O)

Ann Helen sa...

Kjøkkenet blir jo så fint, så vi finnes ikke lei!! Pøs på du:)
Driver og pusser opp kjøkkenet om dagen vi også, og det går virkelig treigt! Hehe, i går brukte vi HALVE dagen på å feste dørhåndtakene..Er jo egentlig sånne ting man tenker ikke vil ta tid i det hele tatt, men som krever litt mer enn det man hadde planlagt!

Lampene var knallfine!!

Anita sa...

Kjlkkenet ditt blir såå fint! Nydelig med den isblå fargen på detaljene!! Og smekken til vesle feen var søt! Men ikke så søt som hun:o) Kos deg i dag! Nå skal jeg rydde litt i mine kjøkkenskap, tror jeg;o) Klem!

BeBe`s blogg sa...

Nei og nei, vi blir ikke lei! Like spennende hver gang å se utviklinga av kjøkkenet. Tenkte jeg skulle knipse noen bilda av mitt eget ganske nyoppussede kjøkken, men må først rydde og style, så det har blitt med tanken.:)

Mia sa...

Velkommen hjem, Linda, fra noe som høres (og så) ut som en alldeles herlig ferie. Og bilder fra kjøkkenet ditt, de blir jeg aldrig lei, og ser gjerne mer og ofte. Det hvitmalte gulvet var urlekkert, det samme med ting i den flotte blå/turkis fargen.

joanna sa...

Kjøkkenet ditt er kjempe lekkert så du kan godt legge ut fleire bilete :O)
Eg er kjempe imponert kva de har fått til, når eg tenker på furukjøkkenet de hadde i huset før!

Ha ein fin søndag

home 4us sa...

Nydelig kjøkken som man ikke kan se seg lei på!
Får masse inspirasjon og ideer til nytt kjøkken som er på trappene til neste vår:)

Fortsett med kjøkken nytt!

Hem och Lycka sa...

Vilket superfint kök du har! Lamporna blev verkligen pricken över iet, duktiga du som fick fjutt i dem på egen hand, det hade jag aldrig klarat. kram!

elisabeth sa...

Kjøkkenet ble bare helt rått, og ELSKER de lampene!!!! De isblå kjøkkenartiklene dine er jo bare prikken over i'en!!!! Dette ble jo perfekt og helt i feen stil, (som jeg liker veldig godt;)

Synes dere har vært så flinke, og gått unna som bare det:) Og jeg ser gjerne flere, så få det publisert...hehe;)

Jorunn sa...

Man blir da ikke lei å se noe som er fint! Lampene ble kjempefine! De passet veldig godt inn :0) Og så flink DU er som klarte å henge de opp selv!!

Haust sa...

Vi toler å sjå mange bilete av eit så fint kjøken som ditt!!! Det vart kjempefint med dei nye lampane!

Photo-Me-Life sa...

Kjempe lekkert kjøkken du har, så jeg skjønner godt du knipser bilder i vei av dette. Jeg hadde neppe valgt de lampene i butikken, men når jeg ser dem over øyen din der, var dem jo helt perfekte. Super fresht syns jeg. Godt valg!!!!

Marte sa...

Så utrolig fint kjøkken!

Noralill sa...

Kjempefine lampar! Og så godt gjort at du klarte å koble dei sjølv!! Du er flink!

Er heilt eining i det med sølematter...hihi, og smekka var superfin!

Ha ein fin dag vidare...

Veronica's hus sa...

Superfint kjøkken!

by Siv sa...

Fantastisk kjøkken, er utrolig misunnelig :)
Så fortsett å legge inn bilder, blir nok ikke lei av å se og ble fristet!!!

Hls
Siv

Tone sa...

Wow, så lekkert det har blitt på kjøkkenet ditt!! Og nei, slike bilder blir man ikke lei av :-)
Selv så har jeg ikke løftet en pensel eller noe annet fornuftig de fire ukene jeg har hatt ferie. Uvant, og ikke likt meg. Men i høst skal vi male huset utvendig, så vi får nok vår dose maling. Ha en fin uke, klem.

☆Therese sa...

Blir aldri lei av å se bilder av kjøkkenet ditt !!!
Lampene dine er superfine, så flink du var da, som fikset dem selv. Juhu - girlpower ;oD

ANETTESHUS.COM sa...

Wow! Så flott du har fått det ... en stund siden jeg var innom sist. Lampene var kjempe-fine!

Gleder meg til flere bilder! Jeg kan ikke få nok av oppussingsprosjekter - så kjør på!

Ha en fin mandag!
Anette

Emmas Vita Hus sa...

Vilket kök!! Så fint och så orginellt! Hit kommer jag att kika in igen! Kram!

liven sa...

Nei jeg er ikke lei av å se kjøkkenet ditt hvertfall!!

Venter på å få nytt kjøkken jeg og trenger ideer!! Klarer ikke bestemme meg for om jeg skal ha brune eller svarte benkeplater!!
Akkurat nå vil jeg ha svarte:O)

Bare vis mer du og ha en fin kveld:O)

Den gamle stil-de svunne tider...VINTAGE sa...

WOW ! for ett fantastisk fint kjøkken.Er det Ikea eller ? Jeg lurer på hvilket jeg skal ha i mitt nye hus.Jeg må egentlig velge Norema, men kanskje det går med Ikea..Får se hva det blir, har kjempe stramt og lite budsjett så..

Anonym sa...

Trur du vi blir lei bilder av kjøkkenet ditt?? Neppe... Flotte lamper og den kitchen-aiden skulle eg gjerne hatt:0)

Bodil,hjem,hobby,hage sa...

Her inne har jeg ikke vært før....masse flotte bilder du viser og en koselig blogg du har!
Likte veldig godt kjøkkenet ditt !
Her kommer jeg gjerne innom igjen ;)

A home far away sa...

Köket är sååå fint och vad du är duktig som ordnade med lampan själv (med hjälp av bror din)

Ha en fin dag
//Gunilla i Singapore

elisabeth sa...

Hehehe...ja jeg ventet til det var ute av Finn. Det gikk jo skeis en gang tidligere jeg blogget om et potensielt hus...
Ha en fin, fin dag;)

Vakkert Liv sa...

Knallflott kjøkken!!
Elektriker er du visst også blitt :)

LillaLykke sa...

For ett nydelig kjøkken da! :)

Anne sa...

Det er utrolig hvordan du har forvandlet det kjøkkenet siden dere flyttet inn! Det er nok Den gode feen som har lekt litt med tryllestaven sin, tror jeg. Det er vel bare feer med magiske hender som kan få til noe så lekkert!

Anonym sa...

Hei hei :)
Har prøvd og sende mail te deg, men prøver her jeg ;) Lurer på om du fortsatt tar imot bestilling på de nydelige seilbåtene du lager?

Vennlig hilsen Natalie

A sa...

Så fantastisk fint kjøkken! Du har GOD SMAK:)
Nyt resultatet til fulle

elisabeth sa...

Psssst, du må komme;)

Merete sa...

wow, du imponerer stadig med ting du klarer du!! lampane passa knallgodt inn på kjøkkenet ditt og eg for min del blir aldri lei av å sjå bilder av kjøkkenet ditt :o)
Kos deg resten av ferien og kos litt med godklpmpane for meg!!

Karna sa...

Så UTROLIG stilig dette ble!!!! Glidd rett inn i et interiørblad dette, lekkert!

Var helt sikker på at du og Bodil skulle til Oslo, var helt rart å være der, var litt på sidelinjen på festen...en Sotra stril sammen med hippe interiørfolk fra Oslo...ha ha ha....Hadde ikke hornbriller engang.....

Du får glede deg til den nye katalogen, har ikke fått studert den enda, men det er flere ting der jeg kunne tenkt meg...og den rosa fargen som de har fått på møblene er super søt, mye dusere enn den virker på bilder...skulle hatt en slik rosa sjeselong på jenterommet.....

Nå må jeg bare ta meg selv i nakken og jobbe litt...

Anonym sa...

Hm, ungefär två sådana lampor vill jag ha över köksbordet (eller vad det blir för alternativ) bara man fick ett nytt kök! Känns minimalt kul att inhandla något när man inte har ett fungerande kök än. Fungerar väl sådär, men inte som någon vill ha det. Kommunen bestämde för evigheter sedan och vi har inte haft råd att göra om det som det ska vara... De bostadsanpassade det för min del - men jag kan inte använda diskmaskinen eller ugnen bla... bra jobbat va? not... Hela köket ska helt enkelt vändas på om man ska vara krass...
Må så grankott... ngn som saknar ett kök att mysa i - trots att det INTE är stort - men fungerbart vore ju rätt ok...

Emmeline sa...

Helloen Feen:)
Mitt fantastiske IDOL. Det har jeg skjønt siden jeg i absolutt alle diskusjoner vi har hatt på denne turen stadig har kommet tilbake til den fantastiske feen;) URBLOGGERFEEN, KULEFLINKEFEEN, ELEKTRIKERFEEN, VITTIGEFEEN. Du var savnet. VELDIG. For en som har møtt deg; du hadde vært en perfekt gjest og bloggevenninne!!!

Vi fant aldri ut hvilke kriterier de hadde valgt oss ut etter. De svarte ikke og ingen visste helt hvem som hadde valgt oss og hvordan vi var valgt ut? Dermed fikk jeg ikke svar på hvorfor ikke FEEN var med. Men men, vi overlevde iallefall og ditt KULE kjøkken har vært oppe til diskusjon og kun de beste superlativer har vært benyttet. Vi har også knyttet deg opp mot BO sitt kjøkken sånn at du på en måte nå også er KJØKKENGURUFEEN:)

Over til alvoret; Jeg har altså savnet deg på seminaret. Jeg må også si at disse kjøkkenbildene får jeg rett og slett IKKE nok av. Du er så FLINK. Så nytenkende. Så spenstig i valgene. OG sist men ikke minst du klarer å seriekoble to knallfine lamper??? Jeg er VELDIG imponert!

Prinsesse Elin sa...

Min kjære fe. Jeg kan trøste deg med at det ikke noe dansing på podier men det var nok mange av klientellet som hadde hatt lyst! Her holder jeg på å lande etter dagene i Oslo. Mange inntrykk på en og samme gang for en liten prinsesse. Vi har hatt det supert og for noen damer jeg har møtt. Fantastiske. Baronen var litt mindre fantastisk....han var rett og slett bare....eh.....en baron i fåreklær. Ha en strålende dag du min kjære fe. Masse klemmer fra Elin:O)

mali-mo sa...

Blir ikke lei av kjøkkenet ditt på en stund ennå tror jeg ;) Isblått er flott, og jeg syns faktisk det går med lyseblått, hvis den blå er litt grå. Men smaken er jo forskjellig da...

Ser ut til at dere har hatt en fin ferie ;) Her har hverdagen truffet oss med fulls tyrke, men heldigvis skinner solen og det hjelper jo litt. Nyt frien videre! Og du, for en herlig lillefe du har!

elisabeth sa...

Kjapt innom for å ønske deg en super duper knakekende fin helg:)

elisabeth sa...

KNAKENDE, skulle det sjølvsagt være;)

Anonym sa...

Så fint kjøkken! Du må berre vise meir bilder:)
Smekka var knallsøt. Har veldig lyst å prøve å lage nokre slike. Men sølematte til golvet høyrdest igrunnen ikkje ut som ein nødvendighet. Enig med deg i at det blir vel gjerne det samme å vaske golvet :)
God helg!

dolamorola sa...

kjøkkenet så utrolig fint ut!! og lampene var kjempefine!!:) vellykket oppussing!;)

BO sa...

Knallfint Linda! Du er ei flink gardkjerring! :-)
Nå dreg me til fjells! Mala hytteveggar og bada i stampen...

Anonym sa...

Hm... Dette likte jeg. Håper det er okei at jeg linket deg til bloggen min. Takk for titten!

Bdicte sa...

Driitfint kjøkken du har!! Skulle så ønske jeg hadde plass til øy=(

Har bilde av mitt kjøkken på min blogg om du vil se.

Related Posts with Thumbnails