søndag, november 23, 2008

Herleg søndag

Tusen takk for alle fine ord angåande barneselskapet i går. Eg har desverre ikkje hatt tid til å komme innom dåko i gjengjeld, men håpar å få tid i kveld...kanskje :)


Ah, søndagar er min desiderte favorittdag i veka. Ein liten tur i akebakken like etter frukost gjorde godt for kropp og sjel. Nå er me inne i varmen og eg skal straks starte litt kreative sysler. I veka som gjekk fekk eg ikkje sydd ein einaste ny ting til skulehuset, så nå treng eg ei lang økt bak symaskina. Bloggbutikken blir snart oppdatert med fire seglbåtar. Ha ein finfin søndag de også!

21 kommentarer:

Emmeline sa...

Hei og hopp... Her sitter jeg og venter på bloggbutikkens åpning;) hehehe. Koselige søndagsbilder med deilig lys;)

I dag har jeg stullet og styrt på kjøkkenet. Vasket og fikset med nye tekstiler. Det må gjøres når Emmelinemannen er borte, for han merker ikke forskjell når han kommer hjem heldigvis. Iallefall hvis han ikke har sett at jeg har holdt på med noe....

Likte så godt det første bildet ditt her i dag. Og båtene selvfølgelig!!!!! De er mine favoritter. Kos deg bak symaskinen. Jeg skal snart ut på tur;)

Perlehvit sa...

Knallflott kake i går da! Elsket marsmallowspynten da! Stilig!!:)

Ha en deilig søndagskveld!
Her er det eksamenslesing som står for tur, men snaaart kan jeg ta meg tid til å la kreativiteten styre!;)

Kos deg!

(tar en tir innom nettbutikken din og jeg..:))

Klem A

Lykkelita sa...

Å så fin spiseplassen din ser ut. Et herlig søndags-stemning bilde:)
Kos deg foran sy-maskinen!
Ha en strålende søndag:)

Hem och Lycka sa...

Vilket kanonfint kök du har! kram

Drømmen om en eplehage sa...

Søndag har også blitt min favoritt dag etter at jeg gikk ned i 80% stilling for ett par år. Herlig å kunne sysle eller bare slange seg i vissheten om at man ikke må opp og ut påfølgende morgen.
Ja, til 4 dagers arbeidsuke! hihi!

Gratulerer med overstått til storebror! Mon tror hvordan lærerne klarer å holde kustus på disse små. Jeg har null kontroll når det er selskap, men de koser seg og det er det viktigste.

Kos deg videre i dag!
Klemmer

Audhild sa...

Er enig i at søndager er flotte. Likte båtene du har bilde av i bloggen. Ønsker deg en fin uke

Emmeline sa...

Lang tur overstått... Har gått rundt Sollien, rundt Kolstien og opp til Birkelundstoppen, nedover Nattlandsveien...og der fant jeg ut at jeg jammen santen burde gå litt til, dermed tok jeg nedover mot Tveitevannet og valset rundt Tveitevannet før jeg tuslet tilbake igjen. Da jeg hadde kommet til Langhaugen angret jeg på at jeg hadde satt i gang med den latterlige ekstrarunden. Var LEEEEI av å gå....Jaja. Gjort er gjort og spist er spist, og trimmet er trimmet...Ville bare si at jeg har sendt deg en kommentar på bloggbutikken din. Jeg klarer ikke å komme inn på eposten min i dag??? Skjønner ikke hvorfor. Derfor en kommentar istedet. Håper det duger;) Kos deg resten av kvelden!!!

Linda sa...

Så spennende med ny nettbutikk da! Skal stikke innom nå og da :)

Karna sa...

Så nydelige bilder...vel overstått bursdag også!

Jill sa...

Å, jeg blir så betatt av det vakre enkle tregulvet mot det mørkere treet i bordet i det øverste bildet ditt at jeg får lyst til å vaske tregulvet mitt også! Det er ikke verst å få LYST til sånt - takk for inspirasjonen!!

Grip dagen sa...

Godt å høre at du kom over barneselskapet med helsa og ørene i behold. Det kan være knallhardt med så mange unger på èn gang - høye på sukker som de er...

Denne uka er det min tur. Jeg skal ha et selskapsmaraton!
Tirsdag kommer slekta for å feire minstejenta.
Onsdag får jeg foreningen på besøk.
Torsdag er det klar for barneselskap.
Fredag skal jeg selv i selskap.

Tipper det blir flere timer ved komfyren enn symaskinen denne uka.

Det var flott slik du hadde stelt istand til gutteselskapet. Du lager liksom det lille ekstra.
Du er så flink, så!
Ha ei strålende uke!

Marit (PS. You got mail)

AC Home sa...

Hei

Stor takk for den koselige kommentaren på bloggen min:)Så utrolig flott oppdekking til barnebesøk du laget. Det er det desverre ikke så mange som tar seg tid til. Herlige detaljer og DEN kaken!! Og bordet ditt som vises helt oppe på siden her....jeg sikler:)

Henriette sa...

Kjempeflott bord, og flott kake til barnebursdagen. Har lova storebror sjørøverbåtkake til bursdagen hans, og er litt nervøs for om eg får det til . Har kalla inn assistanse allerede, så eg kryssar fingrane;)

Ha ein flott dag.
Klem:0)

Anonym sa...

Nydelige bilder du viser og gratulere med vel overstått bursdag. Ønsker deg en flott og stemingsfyllt adventstid !

Smineset sa...

Nydelig kjøkkenkrok! For ikke å snakke om bursdagsinnlegget. Fantastisk skute du har laget. Ser bare helt nydelig ut!

Ønsker deg en super dag! :-)

Marianne sa...

Høres ut som en deilig søndag! Og så fint barneselskap dere ordnet : )

mali-mo sa...

Så kjekt at du åpner bloggbutikken igjen ;) Har bestemt meg for å få fingen ut og gjøre alvor av planene eg og. Må si eg ble litt betenkt når denne copycat debatten raste, så eg har utsatt det mange ganger. Men no tenker eg, søren heller ;) Mine ting og mine ideer og min design er no mitt uansett ;) så då får det bare stå til, hehe. Venter jo ikke akkurat noen millionomsetning uansett ;)hihi.

Ha en fin kveld og tuuuusen takk for fine ord inne hos meg (rødme). Blir alltid sånn barnslig glad og litt kry når noen skriver at de synest eg har fått tatt et fint bilde ;) og smiler resten av dagen:)

Kort og Søm sa...

For en super fin kake!! :o)

Minmill sa...

Båtene du har laget var flotte. Synes du er en kreativ sjel. Finner mye inspirasjon her hos deg.
Jeg har også laget sånne marshmellows med sjokolade fordi jeg fant noen bloggere som hadde laget det. Ligger i den gamle bloggen min.
Det er så artig å lage selskap for de små. Selv har jeg to små jenter og gleder meg hver gang de har bursdag.
Ha en fin kveld...

mali-mo sa...

Er travel med eksamen her, men ville bare tipse deg om at jeg la inn linker på mulige nettbutikker som kan ha skoleplansjer hos Magny. I tilfelle du leiter. God helg!

hvorfor ikke... sa...

De båtene var kjempefine...tror jeg må gå rett i bloggbutikken..

Related Posts with Thumbnails