fredag, november 21, 2008

Kvit helg

Stavanger er snødekka, og eg gledar meg over det fine lyset det vert innandørs. På mandag vart eg 35 år (HJELP), og i den anledning var eg så heldig å få meg nye ski. Gjett kven som skal ut og teste føret i helga :)

I morgon brakar det laus med 6-årsdag i heimen. Vår kjære, snille, skjønne, verdens beste godgut vert 6 år, og det skal jo sjølvsagt feirast. Kveldane denne veka har blitt brukt til høvesvis handel av gåver og matvarer, vasking og rydding.

I kveld er det kakebakst som står på programmet. Sønnen trur eg har eit kaketalent langt utover det normale. Han har nemmeleg bestilt kake som ser ut som ein Bionicle-figur. Når eg sa at det går desverre ikkje, så ville han heller at eg skulle lage ein Bionicle laserpistol. Eh... Me har kome til enighet om at det vert sjokoladekakeskip med seigmenn ombord og fiskar og krokodiller som svømmer rundt. Det skal eg få til - slik har eg laga mange gonger før :) Kryss fingrane for kakebaksten og festen, ok?

Ha ei riktig fin helg de også :)

19 kommentarer:

Rekkehuset sa...

Krysser fingrene for vellykket bakekveld:-) og finfin bursdag for godgutten! Dersom du ikke har sett den før har jeg en link til en side der mange har lagt ut bilder av kaker de har laget - og der er det MANGE tips (man må registrere seg da:
http://www.cakecentral.com/

Ha en fin helg!

Lena sa...

Grattis med dagen som har vært! ha en fin hvit helg:)

Fabrikken sa...

Gratulerer med vel overstått, og gratulerer med veslegutten :)
Endelig kom snøen til Rogaland....får bare håpe den ligger litt, og ikkje blir til slaps med ein gong :)

Ha ei fine helg

Klem fra nr. 5

Guttemamma sa...

Har "alle" fått snø i dag eller...? God feiring til dere, høres ut som alt er under kontroll!!Hilsen fra Anette

Christina sa...

Hihi.. Alle har fått snø i dag utenom Oslo! Ja ja.. Juletemningen er her i hvert fall!

Masse lykke til med bursdag! Kakebaksten går sikkert kjempe bra!! Hihi..
Du er supermamma i sønnen din sine øyne uansett!!!

Ha en flott helg!
Klem
C

Emmas Verden sa...

Hei og gratulerer med overstått dag!!!
Grattis også til den kjekke guten din :) Høres ut til å bli ei super kake...
Kos dere med selskap!!
Klem Anne ;)

Monicas sa...

Vel overstått og grattis til jr. Sikker på det blir en knakende fin feiring....go helg

Mia sa...

Gratulerer sååå masse, både til deg og til go´gutten! Og heldige er dere som har fått snø i Stavanger. Her hos oss er det kaldt med sur nordavind, men ingen snø.

Hem och Lycka sa...

Stort grattis i efterskott! Härligt med snö, vi har fått ett tunnt puderlager med snö vi också.. Men det har väl försvunnit tills imorgon kan jag tänka. kram

Anonym sa...

Hei Linda.
Kjekt å feira barnebursdag, verre å feira egen dag he he... lykke til ihvertfall :-) God helg te dåke alle. Klem fra Linn (madla)

Lykkelita sa...

Vel overstått og gratulerer til sønnen:) Nydelig vinterbilde fra vinduet ditt!
Skitur hørtes kos ut, må vel lete fram våre nå. her laver snøen ned:)
Ha ei fin helg, med feiring og skigåing:)

Line sa...

Gratulerer med dagen! store og små :)
og lykke til med baksten!det hadde vært morsomt å sett en bionicle-figur-kake!!
Kos deg med selskap og ski i helgen!

Dans på roser... sa...

Hei tillykke i heimen, både til liten og stor, med kakebakst og hele pakka!

Ps! Runda 35 i sommer, og jeg fant ut at det gikk heeeelt fint;) Litt rart, men helt greit. Er voksen nå, ikke sant? Stor nok til å bestemme selv. Høhø...

Benytt heller anledningen/dagen til å love deg selv noe flott. Jeg lovte meg selv at jeg skal begynne å blåse en lang marsj i hva andre måtte syns og mene, i større grad enn jeg til nå har gjort. Ikke ALLTID ta hensyn til alle andre.

Tillykke! Kathrin.

Noralill sa...

Vel overstått bursdag til deg! Og lukke til med feiring av dagen til 6-åringen!

Eg har vore gjennom nokre merkelege kaker eg òg, og den eg er mest stolt av må vera ein grøn dinosaur....men kjekt er det å prøve!Gler meg til å sjå bilete av den flotte kaka! Tvi tvi...

BO sa...

Heheheheheheh! Da måtte nå vera da minsta! Å laga ei laserpistolkaka... Skrekk og gru! Trur du hadde klart da eg!!!
Frøken dings vil ha ei stripete kaka, i rosa og lilla... Får sjå kva dei har i frysedisken! Slem mor. Nei, dårlig å baka.

Og elles, fru Ulvang? Skiføret var bra?

Emmeline sa...

Puff og paff;) Klart du klarer å lage en laserpistolkake?? Du klarer alt hvis du vil...

Men jeg tipper at du heller har lyst til å lage slageren slag ved borgen og krokodiller i vollgraven versjonen av kake...
Og den vil jeg også se en gang til. Fjorårets versjon gjorde sitt til at alle kontorrottene på mitt kontor sto samlet med nesen inn i maskinen for NYTE synet av OVERMENNESKELIG kake;)
UTROLIG TØFF...You go girl.

I dag har jeg plutselig hatt en sprekk i shoppingforbudet, og bare brent unna MASSE penger. Damen bak disken på Åhlens så på tingene jeg hadde kjøpt og sa; ÅÅÅÅÅÅ det ser ut som om det kommer til å bli SÅÅÅ koselig hos deg. HVor skal du ha tingene. Jeg svarte at de skulle jeg ha på kjøkkenet. Da svarte damen , ÅÅÅ så stilig, du er vel ikke Emmeline er du????

HALLO????? Går jeg rundt med et navneskilt i pannen???? Jeg ble bare veldig veldig paff, men damen var VELDIG glad for å ha klart å gjette rett sånn helt uti luften.
Hun mente at hun kunne se på valgene mine at jeg var meg! (*ler)

I tillegg så mente hun at jeg sikkert var ute i lunsjen min?? Om det kunne stemme???? Og det kunne det jo også. Enda mer merkelig! Vel vel...

Ha en fin fin fredagskveld. Klem og lykke til med bursdagsfest;)

Prinsesse Elin sa...

Herregud Linda. Å så sa du ikke noe. Dette skulle vi jo hatt feiret! Vi skal jammen ha det til gode. FULL FEST I SKOLEHUSET!
Håper dere får det kjekt med selskap. Kan tenke meg at prinsesn gldeder seg. Han ønsker seg vel nintendo ds spill og diverse andre guttegreier. Jeg og han får ta oss en duell i nintendo. Jeg med en rosea en og han med sin. he he. Jeg er en jækel på slike spill. Jeg ruler rett og slett på pst2 spill. Need for speed er jeg konge på. Jeg slår alle i familien sønder og sammen.
I dag måtte vi spa ut skolehuset. Det vil si Marit spadde og jeg tente starinlys. Herlighed man kan da ikke sende en prinsesse ut i dette snøværet. Prinsessa hadde kledd seg opp for anledningen med: army boots, NATO genser og New york rangers lue. Jeg minnet nok mest om en hemmelig spanings agent fra russland. Marit danset lett rundt med rosa og hvit bluse, pulsvarmere og holdt på å dø av forfrysning. Ha sånn kan det gå når man ikke lærer å kle seg.
Lykke til i morra. Jeg skal kose meg her hjemme og litt på skolehuset. Masse klemmer:O)

mali-mo sa...

Wow, han må bare juble som ar deg som mor og ikke meg. Tror ikke det hadde blitt sjokoladekake med krokodiller rundt her i huset...eller er det mulig jeg må begynne å trene litt til lillemalien sin to-årsdag om etpar uker....?

Tusen takk for koselig og oppmuntrende hilsen ;) Blir kjempeglad jeg, når du har lagt igjen noen ord inne hos meg!!!


Så må jeg bare spørre deg, siden du er den flinkeste strikkejenten jeg kan komme på, kjenner du til et garn som heter Rowena? Et bomullsgarn? Tror det er amerikansk, men lurer på om det fins i Norge. Men sikkert mulig å få til noe tilsvarende da. Har tenkt å skaffe meg et koselig strikketøy som jeg kan ha i julen....til de kveldene når kjøkkenet er ferdig, gullungen sover rolig og alt bare ånder av ro og harmoni. Selv om jeg innser at det kanskje ikke blir strikket så mye da ;)

Ha en fin kveld og lykke til med både bursdag og bruken av bursdagsgaven!

lena sa...

Gratulera så masse med overstått Linda, og lykke til med go guten sin dag:) Kjekt å sjå at det bur ein liten detektiv i deg òg;) Klem Lena

Related Posts with Thumbnails