søndag, november 16, 2008

Litt detektivarbeid

I siste utgåve av Boligmagasinet (kom ut nå den 14. nov) så er det ein reportasje frå det julepynta huset til Christina Rohde i Danmark.


Sjå den fine kvite stålampen frå Bestlite:
Christina Rohde er barnetøydesigner, og nokre av hennar kreasjonar kan kjøpast hjå Min Engel
Kjempekoseleg pynta juleheim dette, men årsaken til at eg skriv om den i dag er nemleg at eg syntes å dra kjensel på denne fine heimen. Eg leita litt i permane mine, og riktignok så har Boligmagasinet også tidlegare vore på besøk hjå Rohde. Sjå berre her :)

Litt artig å sjå kva dei har endra på desse åra, og kanskje enno artigare å sjå kor lite dei har endra :)
Nå syns eg faktisk at det var finare før dei pynta til jul, men men det har kanskje noko med det nydelege lyset på dei siste bileta å gjere.

Ha ei fortreffeleg fin veke :)

15 kommentarer:

Blå-hvit samlemani sa...

Jeg er imponert over hvor mye du husker! Selv husker jeg aldri hvilke interiørblader jeg har kjøpt, og det hender at jeg kjøper de samme nå nytt...(de skjer som regel bare dersom det er plastomslag på bladene...)

Nydelig hus på bildene... I dag har jeg vært på krigsstien på grunn av masse rot og støv i huset....

Ha en fin uke

Kristin

Tone sa...

He,he, observant dame du! Synes det er kjedelig å måtte se de samme hjemmene i forskjellige blader. Vil jo gjerne se noe nytt og spennende når man kjøper et nytt blad....Likte godt de gamle julekulene dine, slikt er så gøy å eie. Drømmen er å komme over en stooor eske med gamle kuler på loppis en gang. Ha en fin uke, klem :-)

home 4us sa...

Enig med deg om at det nesten var finenre før de pyntet til jul.

Nydelige gamle julekuler du viser. Nostalgiske!

Ha ei riktig god uke:)

Emmeline sa...

Dette er jo bare det gøyeste syns jeg, når man ser en liten detalj og bare må ransake interiørbladbunken for å se om det virkelig kunne være....og jammen santen var det det gitt!! Har ikke dette bladet jeg, men må visst kjøpe det. Gøyt julehjem syns jeg syns det var fint i begge reportasjene. Skal i gang med en ULTRA travel uke. SUKK!!
Håper du har det litt roligere; iallefall i morgen på mandag for da har du vel strengt tatt bursdag har du ikke??
GRATULERER MED DAGEN DU GODE FE;)
Tusen klemmer fra meg!!

Anne sa...

...vakkert...., men jeg sitter her rett og slett og undrer på om de har høyglans skap fra Ikea der gitt, mot den veggen??? kjøkkenskap rett og slett??? og det satt meg på en ide :-)

Tone sa...

Haha:) Artig! Faktisk synes jeg det skjer rett som det er at jeg kjenner igjen boliger i interiørmagasinene. Spesielt vises ofte de samme badene i badromsspesial, eller samme kjøkken når det er tema. Av og til virker det nesten som om de bruker akkurat samme reportasje som tidligere... hmmm... ¨

Liker bloggen din:)

Katarina sa...

Ai,jeg har sittet med den samme følelsen..Mente at jeg hadde sett huset i reportasjen før...Fint er det no i allefall :-)

BO sa...

Happy birthday!!!!! Eg synger til deg med HØØØØG stemma! Hurra! Di gamle røy!!!! :-)
Masse klllllleeeeemmmmmar!

Den gode feen sa...

Tuuusen takk. Har feira med fløtegratinerte poteter, biff og broccoli i kveld :)

Min Still By Maia sa...

Moro at du oppdaget at samme huset var brukt to ganger. Jeg synes også det var finere bilder 1. gangen. Utrolig vakre julekuler du har. Liker veldig godt bloggen din :) KLEM

Noralill sa...

For ei imponerande hukomelse du har! Eg hugsar knapt kva eg bloga om i sist veke...haha

Ha ein god dag!

Fire Hjerter sa...

Må si du er obervant og har en "hukommelse som en elefant" og. Likte godt kjøkkenbordet og kjøkkenstolene i reportasjen.
Ligger forresten en award til deg inne hos meg :)

Tulip sa...

Godt observert! Litt rart at den samme boligen brukes i flere magasiner, det må da være flust av andre flotte hus å vise frem! Vi suger jo til oss alt som kan være gode ideer, tips og smarte interiørløsninger....

Ha en fin uke:)

Maliva`s verden sa...

Nydelige bilder,i morgen skal jeg på Narvesen å kjøpe meg bladet og se nærmere på repotasjen.Takk for tipset:)
malivasverden

Karna sa...

Enig med deg, men de må vel lesse på litt for å få litt forandring slik at vi ikke kjenner igjen huset med en gang...

Håper du får en fin helg i snøværet...usj....har jo ikke somlet meg til å legge om dekk, så da ble det ikke noe juleshopping i morgen allikevell...var tenkt å få handlet inn noen gaver, men dengang ei. Orker ikke begynne å legge om selv, i fjor datt hele bilen ned da jeg holdt på, og jeg har ikke en liten søt en for å si det slik....gggrrr...

Related Posts with Thumbnails