torsdag, januar 15, 2009

Fjernsyn

For nokra dagar sidan fekk eg ei utfordring frå Emmeline om å vise fram TV'en vår. Jippi, tenkte eg - den er jo så stygg :)

TV'en er ein 32" flatskjerm, kjøpt på Netthandelen til ein brøkdel av prisen tilsvarande fjernsyn kostar i butikken.
Fjernsynet står oppå ein sjenk eg kjøpte på Fretex i 1993. Den gong var den rosa og svartmalt. I dei dagar digga eg kvite vegger med mørkeblå møblar, så denne sjenken var blåmalt nokre år, før den vart kvit i 1996. Eg hugsar så godt årstalla, då eg var student og flytta til ny leilighet kvar sommar.
Ei pyntelist manglar i nedre kant av sjenken. Den forsvann på eit forspill i studiedagane, då eg til technomusikken skulle vise korleis dei kule dansa i Amsterdam. Eg trampa rett og slett pyntelista bort i kampens hete, ha ha. Eg hadde nemleg på meg digre Buffalo Shoes frå London. Sukk, nå vart eg i mimrehumør her, he he.

Vel, får peile meg inn på dagens tema igjen: Eg har veldig mange gonger vurdert å kvitte meg med sjenken. Hylleplatene inni er skeive og fæle. Den vart heller ikkje akkurat finare av at me nå har festa hengsler og carabinkrokar på den for å hindre at minifeen øydelegg fleire DVD'ar. Sukk. Eg har lyst på enkle låge skap langs heile den veggen i stadan for sjenken. Liknande som i denne boligreportasjen (eller reportasjane).


Det er ganske lurt å ta litt bilete av interiøret ein har i eit rom. Ein ser liksom rommet på ein anna måte, og eg ser kjempegodt kva som overhodet ikkje passar inn og kva eg skal ta bort. Etter dagens fotografering har eg for eksempel fjerna House Doctor boksane på hylla over TV'en.

Ynskjer dåko ein flott kveld, og ei god helg :)

30 kommentarer:

Jannicke sa...

Sjenken var jo kjempefin den, men skjønner du har lyst på noe nytt når "innmaten" ikke lengre gjør jobben sin ;o). Koselig blogg, mange fine bilder hos deg!

Unknown sa...

Jeg syntes skjenken ser herlig ut, liker blandingen med ny teknologi og gamle møbler.
Men det er jo så at man går lei i blant og hvis det i tillegg er upraktisk skjønner jeg ønsket om bytte (og skaptypen du ønsker deg er jo kjempefine).
Ha en god kveld !

Henriette sa...

TV`n var slett ikkje den verste eg har sett. Me slit enno med eit monster av den gode gamle sorten, men han verkar jo enno.......

Skjenken er i alle fall fin utanpå, men alt har si tid;)

Ha ein flott kveld:0)
Klem:)

Ann Helen sa...

Ja, takk; jeg kan ta sjenken jeg, så kan du få mine lave, hvite og enkle som er tilnærmet like de i reportasjen;-) Hehe, vil alltid ha noe annet enn det jeg har;-)
Ønsker meg veeldig sånn skjenk!

Stua di er fantastisk fin! Enkel, leken og allikevel detaljrik! Koser meg:)

Ann Helen sa...

Hehe, må si du startet mimringen her også; med å nevne Buffalo sko.. Iiiik, så fæle de var. Husker det var på den tiden jeg hadde orange bukser også..

Bette sa...

Ååååå,jeg elsket Buffaloe-skoene mine!!! Hadde to par,brune og svarte! Var bare dronningen på by`n i Buffaloes og svarte Skinn-(les:SKAI!)bukser på toppen av en elller annen høytaler! Det var tider det.....;o)
Men det var jo egentlig tv-en din jeg skulle kommentere! Syns den var fin,jeg! Og likte godt møbelet under!
Ha en fin torsdag,og takk for mimringen tilbake til sorgløse tider!

-Bette-

Anlen sa...

Eg syns det er fint hos deg! Trur jammen eg skal ta litt bilete eg også, for det er ikkje så gjennomført stilig hos oss, akkurat... Må vere rom for store forbedringar her!

mali-mo sa...

Tv-skjenk var ingen dårlig ide, da, og din var jo fin. Artig det at en legger merke til ting på bilder. Ser liksom ting med nye øyne, eller niglor på detaljer kanskje?

Her i huset har vi hverken flatskjerm eller skjenk, hehe. Akkurat nå har vi reise-TV på toppen av et lite spisebord, balansert mellom pensumbøker (blir ikke lest) og strikkebøker på engelsk (en optimistisk ide der ja).

Har copy-kattet ett av innleggene dine...neida. Men ble inspirert av deg til å lage miott eget dukkevogn innlegg. Syns forresten vogne til minifeen var knballfin, sånn i tilfelle eg ikkje har nevnt det ;)

God helg!

Anonym sa...

Hei
Syntes den skjenken var veldig fin og det med tv, hadde du løst veldig bra.
Var faktisk på fretex i dag og var en del fine skjenker som jeg kunne tenkt meg til, men de var allerede solgt.
En liten hilsen fra Agathe

Anonym sa...

god helg til deg og dine. et utrolig vakkert smykke du fikk til jul. takk for nok en titt, gleder meg til neste gang. det ligger en award i bloggen min til deg.

Hverdagen vår sa...

Ønsker deg en god helg, nå har jeg sett på bloggen din og smykket ditt var kjempefint:0)
I det jeg satte meg ned her for å kikke litt rundt var jeg på "jakt" etter litt tips til gangen vår som vi nå pusser opp, og hadde sett for meg noe alla det dere har, så håper virkelig det er ok at jeg kopierer noe av det, ønsker meg sånn benk, så her må nok mannen til å snekre.

Kjempeflott hos dere var det iallefall.

Klem

Anonym sa...

I motsetning til deg er jeg på jakt etter en sjenk som passer inn i stua vår - de er ikke lette å finne.

God helg til deg og de andre fe'ene.

Anonym sa...

Takk for hyggelig Babettekommentar i bloggen min!

Skulle gjerne sett deg danse i stykker sjenken til technomusikk, sikkert et artig syn. Syns forøvrig det er fint med møbler som kan forandre seg med årene, og som har ei historie og bærer med seg minner.

Jeg kommer helt sikkert til å blogge det nye kjøkkenet vårt etterhvert som det vokser fram. Nå er vi bare i innsamlingsfasen og har ikke så altfor mye å vise fram. Det blir temmelig forskjellig fra ditt - det er så spennende med interiør at man har så forskjellig stil, men likevel kan synes at det andre har er vakkert/spennende/interessant/inspirerende.

God helg til familien Fe :-)

Anonym sa...

Å va länge sen jag var här, så mycket fint du visar! Å din tv var långt ifrån det värsta jag sett, oxå visat min å den ä inte vacker!! Gillar din hall, superfin!
Ha en bra helg!

Kram Nettan

Cathrine Aksnes sa...

vakker tv løsning da..:)

Anonym sa...

Halloen Den gode fe:)

Jeg blir så glad av bildene her... Både fra kjøkken men også av stuen. Veldig feisk, stilrent, tøft og sart på en gang. Liker det KJEMPEGODT!!! Kuule kjøkkenbilder under her også... Du er så flink og inspirerende!! Er på jakt etter to boksputer med striper i svart og hvitt... OM du har et tips så tar jeg i mot med takk!!!

Her hos oss går alt som det pleier. Det er liksom ikke så mye nytt å skrive om for tiden. Skal ta ned en knagg og opp noe annet i morgen. Håper det vil bli litt bedre -og så får jeg jo noe å blogge om. Blogger i vei med nonsens innhold for tiden og det må jeg altså gjøre frem til den 30 januar da det muligens braker løs. Da skal jeg altså sitte over EN HEL FORSIDE med overskriften Bloggedronningens hverdagsliv--- Kan du tenke deg????
Jeg vet rett og slett ikke om jeg skal le eller grine av den overskriften...! Det er mest til å grine av, selv om prinsessa ler så det gjaller!!! SUKK...jaja.
God helg og klem til alle Feene hos deg, store og små;)
Klem

Anonym sa...

Fint med TV løsningen og nydelig stuebord!!!!
Fin Blogg :) Han en hyggelig helg!

Tryllefeen sa...

Syns sjenken din er kjempeflott!! Må innom bloggen din flere gang i uka! Du har inspirert med til flere håndarbeidsprosjekter!

Anonym sa...

for en fantastisk blogg du har, jeg har kosa meg innpå her i mange timer og blitt så imponert. er kjempe glad jeg kom over bloggen din..... du er knall flink virkelig knall flink.

makiato sa...

Vilka vackra bilder!

Høytrykk sa...

Hei, for en flott blogg du har! Nå har jeg lest meg gjennom hele og kost meg med flotte bilder fulle av inspirasjon! Så kreativ du er! Legger deg til blogglista mi jeg, og gleder meg til å lese flere innlegg fra deg. :)

Tre Kusiner sa...

Kjempe inspirerande og flott blogg du har Linda. Helsing Gunnhild:)

Anonym sa...

Funny to see you all show your televisions at the blogs! Lately, I've been hopping by lots of Norwegian blogs because it's so inspiring to see all those nice interiors. Yours as well! The cupboard beneath the tv is very cute, did you paint it yourself?

I certainly will come back to see more in here!!

Klem fra Richtsje (the Netherlands)

Pulsatilla sa...

Du har da om ikke annet flatskjerm! Vi har et monster av en 32-tommers av gammel type i stua vår. Men jeg har sverget på at vi ikke skal oppgradere bare fordi jeg synes de flate er finere så lenge den gamle virker. Må innrømme at jeg ikke trekker ut kontakten når det er tordenvær ;-)

Håper du og resten av feene har hatt en flott helg!

Mi :) sa...

Hihi, nå sitter jeg her og smiler :) Tipper vi er ca like gamle, jeg hadde nemlig glemt de omfangsrike Buffalo skoene! Jeg hadde gule og blå - ordentlig "søta bror"-look :D Herlighet!

Ikke kast skjenken!!!! Den var jo superfiiiiin :) Det er så upraktisk med sånn lave TV-bord, de er fine, men upraktiske. Jeg hadde det en stund, men orket til slutt ikke mer. Og denne skjenken har jo historie og sjel :))

Mi:)

Nooria sa...

I over et halvt år har jeg latt meg inspirere av innleggene på bloggen din, og nå ligger det en award til deg på bloggen min ;).

Drømmen om en eplehage sa...

Vi er mange som har blitt lurt til å vise frem TV' vår nå tror jeg. hihi!

Rart dette, hvordan en ser ting man ellers ikke ser på bilder. Nesten som man er kikker i eget hjem...

Du, det stuebordet ditt er altså så flott! Har fryktelig lyst å herme om jeg skulle komme over ett. Har ett, men det er ikke slike lekkre kuleben på, som jeg er fryktelig fornøyd med. Problemet er bare at det er så lealaust... Til Eplekartens store frustrasjon når han drikker kaffe og kommer borti bordet. Kremt, lenge leve staheta...

Håper dagene er gode!
Klem

Anonym sa...

For et fint hjem du har! :)

Cathrines blogg sa...

Titter innom med ønske om ei god helg til deg og dine :o)

Guro sa...

Hahaha, holdt på å le meg skakk over studietid-historia. Må si den fikk meg også i mimrestemning, og dansehistorier var det jo faktisk noen av Ü Skjenken er nydelig, det må jeg bare si! Men det er jo alltid sånn at forandring fryder. Du har vel ikke tenkt å kaste den?
God helg til alle i Fe-heimen!

Related Posts with Thumbnails