mandag, januar 26, 2009

Lampefeber

I helga var eg innom salg på ein møbelbutikk som fører ein del designmøblar og belysning. I lampeavdelinga fann eg ein svart Bestlite hengelampe str XL på tilbod. Eg klarte gå i frå den utan å dra kortet. Men nå klarar eg ikkje få den ut av hovudet. Trur det er salgsprisen som gjer at eg er så gira på den, for denne lampen her er min favoritt sånn egentlig - nemleg Caravaggio frå Lightyears:


Foto: Lightyears

Sånn ellers har eg ikkje så mykje nytt å berette. Det går på fram med husoppussinga, og det er kjekt å komme heim frå jobb for å sjå kor langt dei har kome. Skal prøve å få tatt ein del bilder slik at eg etterkvart kan vise før -, undervegs- og etter bilete. Håpar det vert bra til slutt :)

PS! Dei doble dørane frå forrige innlegg er innedører og ikkje utedørar. Og dei er absolutt ikkje representative for dørane me har bestilt som nye ytterdørar. Berre slik at de er advart :)

20 kommentarer:

Minmill sa...

Jeg elsker lampene fra Bestlite. Har så lyst på en eller to vegglamper fra dem, men de koster 3000kroner stk. Hmm. Den var jo fin den andre lampen du viser også. Du klarer nok å ta et valg. Men jeg ville ikke kjøpt Bestlite lampen bare fordi den er på salg hvis du egentlig liker den andre bedre.

Sommerlyst sa...

Første gang jeg ser en så stor utgave av Bestlite -lampen...jeg synes den var kjempe tøff!! Bildet av den andre lampen kom ikke frem, men jeg har erfart at man bør alltid velge det man egentlig vil ha...ellers kan det bli ett ekstra kjøp senere igjen... ;)

Ha en fin kveld videre :)

Anne Lill og Aurora sa...

Heisann!
Så stilige lampar!
Den kvite kunne eg tenkt meg!:)
Fin kveld!
Klem fra Anne Lill

☆Therese sa...

Flotte lamper begge to syntes jeg!!
Jeg har en tendens til å falle for dyre, DYRE lamper..... uff - bytter derfor sjelden ut lamper, skulle bytta ut flere (noen er slike; ok - vi får bare ta den lampa så vi får lys lamper), men de står fortsatt på vent :D En dag skal jeg slå "ut håret" og bytte dem en etter en !

Ha en god uke videre,
klem

mette sa...

åh den hvite var råfin!

mali-mo sa...

Ting på salg....hmmm. Jeg er litt svak der. Eller var. Har lært meg et mantra jeg mumler hele tiden mens jeg går gjennom lkkende butikker med svære rabattskilt: Ville jeg kjøpt denne hvis den IKKE var på salg? Svaret er som regel nei, og da klarer jeg å styre unna :)

ER FORRESTEN GLASSDØREN ØVERST UNDER HER I HUSET DIT??????

Men en lampe til 3000....finn en billig dør da ;) Skal bli spennende å se oppussingen deres. Her er kjøkkenet bare noen malingsstrøk unna ferdig (jeg gidder ikke), mens stuen holder på å få nytt gulv. Måtte bestille de to listene som skal bli gulvlister, så det drøyer litt da.

Bodil forteller at MeMini i Haugesund er billige på treleker og annet MÅHA ting à la dukkevogner, og at du vet noe om dette? Tar gjerne en tur til Haugesund igjen jeg ;) Har vært på jakt etter en mikser i tre, og har sett den på Sprell, men de har den rimeligere i Haugesund kanskje..Har du sammenlignet priser? (litt bakpå her etter all oppussing, håper snekkeren din er billigere hehe).

Anita sa...

Kjøp lampen med god samvittighet. De var stilig, og det er sikkert lenge til det dukker opp et slikt kupp igjen, også får du den ut av hodet. Hi,hi lykke til med oppussingen,det er et slit når det står på,men gu så gøy når det er over.

Olstad sa...

Må signere Anita her kjøp lampen med god samvittighet. SÅ utrolig spennende med oppussing. Høres ut som det går forholdsvis fort hos dere vi har jo drevet i årevis med den monsterjobben å bytte kledning, vinduer, etterissolasjon. men nå er det gjort. Det er så artig. Gleder meg til å se bilder fra dere.

fru vims sa...

haha, nå blir jeg vel bombardert med at jeg har herma etter deg!

jeg kjøpte meg lampe i dag. og har et innlegg om ja...lampefeber...
og jeg som ikke har blogget på 17 dager...så kommer jeg med noe likt som en annen blogger....kjipern

men også et litt morsomt sammentreff :)

MODERN COUNTRY sa...

Hei Feen!

Her var det friske farger, stil og gode nyheter! Gratulerer med renoveringstart! Spent? Hadde jeg vært, og veldig glad :)Deilig sånn like før sommeren. Håper alt blir som du ønsker. Uten for mange kompromisser :((

Har fått sånn sansen for det Industrielle, men bare noe av det så det tilfører en liten kontrast. Ei lampe er ofte nok, svart er flott til det lyse. Men du, den var ikke i det største laget?? hihi :))
Nederlenderne er helt hekta på store dimensjoner, skap, lamper og gedigne vaser. Men kan være tøft i små hus, det gir rolig inntrykk. Synes gangen deres er så smekker, måtte bare få med meg det.
Håper du trives med det kreative om dagen? Her går det i rykk og napp, gleder meg til flere soldager. Det gir kanskje mer lyst og energi. (vil ha vår!!)

Ha det godt!!
Klem Aina

A home far away sa...

Bild nr 2 gillar jag jättemycket, får gärna se ut så hemma hos mig, hihi.

Kram Gunilla i Singapore

Anonym sa...

Ååå, dette var en koselig og inspirerende blog. (Var på "skattejakt" på nettet og endte opp på bloggen din)

Ble så veldig nysgjerrig på dette med kjøkkenet ditt. Vi har gamle fliser og stygg benkeplate som vi vil gjøre noe med uten å bruke så utrolig mange penger... Hvordan funker det med sementen? Vanskelig å holde rent eller? Holder malingen...? Ok, ble mange spørsmål, men nå fikk jeg virkelig lyst å gjøre noe...

Hilsen Elise

Inger sa...

Jeg har en utfordring til deg på bloggen min :-)

Ha en fin, opplyst dag, med eller uten Best-Lite ;-)

Emmeline sa...

Heisann frøken:)

Jeg gir min stemme til den nederste lampen. Skjønner at det er favoritten, den var LEKKER!!

Den glir perfekt inn i Feens hjem. Gleder meg til å se hva du ender med... Du klarer alltid å tilføre det lille ekstra syns jeg!

I dag er jeg helt utslitt... og har mest lyst til å gå hjem. Men kan jo ikke det. Derfor surfer jeg litt istedet;) Ha en fin fin dag. Du må vise 6. bildet i den 6.fotomappen din... VIL SE:)

Høytrykk sa...

Stilig lampe!

En award venter på deg inne hos meg. :)

Høytrykk sa...

Stilig lampe!

En award venter på deg inne hos meg. :)

Petunia sa...

Hei!
Det ligger en liten ufordring til deg i bloggen min:) Helt frivillig.

Anonym sa...

Du inspirerar otroligt med dina vackra bilder! Du har en Blog Award att hämta i min blogg, om du vill!

Fru Langtind sa...

Du må bare kjøpe den! Ikke at jeg vet hva den koster...men er kanskje verdt det?! :-) Var i København i september og så en lampe der som jeg var veldig i tvil om jeg skulle kjøpe...fornuften vant og den fikk henge igjen i butikken...og gjett om jeg angrer!! Er vel ikke helt sant...men noen ting MÅ man bare ha :-)
Ha en flott helg videre!
Klem

Tone sa...

Jeg synes også den nederste var finest :-) Og så gleder jeg meg til å se resultatene av opp-pussingen! Så deilig å ha folk til å gjøre det. Ha en fortsatt fin helg :-)

Related Posts with Thumbnails