torsdag, juni 04, 2009

Spørsmål og svar

Tusen takk for alle dei kjekke kommentarane på forrige innlegg :) Det har hopa seg opp med spørsmål om forskjellige ting på mail og i kommentarane. Eg har derfor ei slags oppsamling her nå, og svarar på det de måtte lure på. Det fantastisk skjønne treleikesettet over er kjøpt på butikken T.I.N.Y på Magasin Blaa. Ei anna avdeling av butikken finst også på Tvedt senteret.
Eg har også fått spørsmål angåande bruk av malingen avbilda over. Fleire har spurt om eg har tips til korleis unngå å få penselstriper ved bruk av denne malingen. Tja. Dette er vanskeleg å svare på. Eg har sikkert mine teknikkar, men det skjer så automatisk at eg ikkje heilt registrerer kva eg gjer :) Eg veit såpassa: På kjøkkenskapa og andre glatte flater brukte eg rulle av skumgummi, og fekk eit jevnt og fint resultat. Andre stader kan eg sjå tendens til penselstriper, men med god pensel, rikeleg med maling på kosten, lange jevne malingstak så tykkjer eg det går strålandes. Eg diggar denne malingen rett og slett :)

Tunikaen Alma har på seg er kjøpt på Kids & care på Tvedt senteret (ein av mine favorittbarneklebutikkar her i Stavanger).

Tja, var det noko meir eg har gløymt svare på, så må de gjerne spørre meg. Eg er litt i tåkeheimen oppi hovudet for tida, så de får ha tolmodighet om det tar tid før eg svarar, eller at eg rett og slett gløymer svare ;)
God natt :)

3 kommentarer:

Simple Lovely sa...

Hmmm, da blir en tur til Tvedt Senteret og Magasin Blaa på meg! Me holder på med lekehyttå te Emma, kunne tenkt meg trelekene te kjøkkenkroken:) og tunikaen er sååå fin!

Ha en fin helg,
Klem Julie

Ann Helen sa...

Hmm, så det er på Vestlandet jeg skulle bodd, altså! Så mye fint!
Nevnte deg som favvoblogg i VG fredag i dag, jeg:)
Takk for babygratulasjoner! Er så stas. Lille/storemor er jo blitt 7 år, så dette er etterlengtet for oss alle. Nå er det vel rett rundt hjørnet for deg?
Ha en super helg!
Klem.

Jannicke sa...

...den Kitchen Aid maskinen!!! SUKK!! Har SÅ lyst på..
Må ønske meg....
God helg!

Related Posts with Thumbnails