fredag, juni 05, 2009

Knallfint papir :)

I dag henta eg gåvepapira eg bestilte hjå danske Minimega Papercrafts på postkontoret.. Eg er strålandes fornøyd, kvaliteten er kjempebra og designet tøft. Innehavaren har denne bloggen med det enno tøffare namnet Appelsinen i min turban :)
Eg har planar om å bruke papira til noko kreativt, og fekk mykje inspirasjon i dette innlegget frå Minimegabloggen.

Eit anna høgdepunkt i dag var å lese den kjekke reportasjen om Emmeline i dagens VG. Eg storkoste meg med reportasjen, medan eg venta på at bilen min fekk skifta frå vinterdekk til sommardekk. Jammen på tide, gitt...

Eg veit at Emmeline hadde grua seg på førehand, men ho hadde jo ingenting å frykte. Det var ein kjempefin reportasje. Ikkje sant?
At bloggen min vart nevnt som ein populær blogg, syns eg var veldig stas (tusen takk snille Fru Pink :)). Sjølv om slikt alltid er veldig objektivt, så er det kjekt å høyre at nokon likar seg her inne :)

Med dette ynskjer eg alle som er innom ei super helg :)

8 kommentarer:

borghild sa...

Flott papir du har kjøpt deg, og det skal bli gøy å se hva du har tenkt å lage av det:-)
Jeg kjøpte også VG i dag (måtte jo det;-) og syntes det var vel fortjent OG på tide at bloggen din ble nevnt - den er iallfall en av mine absolutte favoritter! Ha en super helg! Klem B:-)

willywagtail sa...

I love the elephant material. Very Cute! Cherrie

Monstermønster sa...

Takk for tipset om repotasjen, da blir det et VG i handlekurven! Og velfortjent omtale, du har en flott blogg!

Anonym sa...

Det flotteste med bloggen din er at du så åpenhjertlig kan fortelle hvor du kjøper tingene dine. Du er en stor inspirasjonskilde og et forbilde for mange.
En en fin helg!!

Unknown sa...

Kjempefine ark du har kjøpt! Og jeg syns bloggen din er helt strålende! :)

Kaylovesvintage sa...

I wish I could read it

Prinsesse Elin sa...

Hallo min skjønne due.
Lampa lyser bedre enn alle mine lamper og jeg er så fornøyd. Er det normalt å sitte å stirre på en lape i flere minutter i strekk??? For hvis ikke så sliter jeg. Jeg er helt betatt. NYDELIG
For en fin tur me hadde i dag og for noen herlige små troll du har.
Gleder meg volsomt til nr. 3 kommer og forhåpentligvis er han av samme kaliber som dei andre to:O)
Jeg har klart å sulle bort flere timer med å flytte rund på en viss ny lampe så det går treigt i vaskinen men nå må jeg sette igang for her skinner støvet og hundehårende flagerer:O) Kleem:O)

ANETTESHUS.COM sa...

Hei! Ja, pioner eller peoner?! Jeg tror man kan bruke begge deler ... Jeg har alltid sagt pioner, men det er kanskje fordi jeg er svorsk;) I Sverige sier de pioner, tror jeg ... Men det virker som 'ekspertene' i Norge også bruker ordet pioner ...


Ha en fin ny uke!! Gratulerer med bloggens navn på trykk i VG;)

Klem Anette:)

Related Posts with Thumbnails