lørdag, august 15, 2009

Plan for helga

Spisebordet flyt over av gode minner. Dette er helga for å få orden på bildehavet. Nye bilder skal det bestillast framkalling av, album skal kjøpast inn og bilder skal limast inn. Og ikkje minst dei tre småfeane sine "Boken om meg"-bøker skal oppdaterast.
Det er så kjekt å lese korleis utviklinga av språket deira er. For to månadar sidan sa minifeen foa for sova, dedd for redd osv. Nå snakkar ho mykje meir reint. Etter å ha tilbrakt dag og natt med mammo si i sommar, har ho også fått o-ending på mange ord. Dåkko mi for dukken min for eksempel, og hin dagen påstod ho: " det hete hond, ikke hund" ;)
Alle veit at eg elskar flugesoppar. Sjølv om eg byrjar bli litt metta av det, ettersom dei poppar opp über alles for tida, så vart eg lukkeleg eigar av denne avbilda over. Det er ein blyantkvessar, der sjølve hatten på soppen er eit viskelær :) Den skal bli minifeen sin.

Nå er det tut og kjør ut å kjøpe album. God lørdag til deg som er innom!

12 kommentarer:

Havets Datter sa...

Hei igjen..
Takk for tilbakemeldinga! Da tror jeg ganske sikkert det blir Cupcake dress på prinsessa mi til vinteren :o)

Ha en super lørdag!

Karina

Ramalamadingdong sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Armkroken sa...

Hehe, tut og kjør! Deilig å få gjort ting som ligger å venter... Også er det så koselig å mimre! Kos deg masse :) fortsatt god helg!

Jannicke sa...

Ja,
godt å være ajour på bilde / album siden!! Blir man hengende etter her er det fryktelig tungt å hente seg inn igjen!!

Søt blyantspisser!!

Klem og god lørdag fra J.

mi-rachel sa...

koselig arbeid du har foran deg.
kos deg!

Pink lady sa...

Koselig at barna snakker din dialekt vel! Min mor er vestlending, så jeg hadde også o endinger fram til jeg var 7 år. Da begynte jeg på skolen og for alvor å omgås de lokale og vips så var den fine vestlandsdialekten bortevekk! :(

Brit Strikkenerd sa...

Trivsel å holde på med innliming av bilde. Høres ut som du er bra oppdatert på dine 3:) Jeg må bare innrømme at jeg ligger litt langt bak, vet ikke om jeg skal starte der jeg stoppa sommer 2004 eller begynne nå å gå bakover.Må trekke lodd tror jeg før det går enda flere år!! Har ihvertfall stor glede av de jeg har blitt ferdig med:) Ellers koselig å ta en tur til deg, mye fint å se og mye trivelig å lese om.
Ha en god søndag:)

Beate sa...

Det der ser ut som en god plan for helga. Jeg syns ihvertfall det er kos å lage album, og de barnealbummene kommer til å bli gull verdt for ungene dine!

Petit sa...

En god plan for helga det der, iallefall i dette været.

Da jeg skulle lage album til mellomsten når han var baby, var storesøster like gammel som jenta di og litt i overkant hjelpsom med limstift og saks. Jeg løste problemet med å kjøpe inn en album med blanke stive sider, lim, barnesaks, glansbilder og klistremerker. Så fikk hun de bildene som ikke var de beste blinkskudda og vips satt hun i ro.
I begynnelsen ble enkelte bilder limt opp ned, viktige element som et hodet på bildet klippet av osv, men veldig koselig resultat alt i alt :) og mor fikk fred til å pusle med sitt.

Fru sommerfugl sa...

Koselig med hjemmelagde album til barna, selv om en i disse dager kan gjøre alt på nett, og vips får en et fiks ferdig album i posten. Lettvindt, men uten så mye kjærlighet og sjarm:)

Jeanette Jess1 sa...

Det er så koselig med slike barnebøker, jeg elsker den om meg selv som min mor har laget, så jeg prøver så godt jeg kan å få lagd til mine barn også.
ser de blir tynnere og tynnere, så minstemann sin bok blir nok på langt nær så utfyllende som eldstemann sin,nei...

Håper du har hatt en fin helg, og fluesoppen din var kjempesøt ;o)

Linda S sa...

Så greit det er å få litt orden på bildene :) Veldig koselig å ha, og ekstra koselig med desse babybøkene :)

Søt blyantkvesser!

Related Posts with Thumbnails