onsdag, august 19, 2009

Strandtur med Herr Fe

Tusen takk for alle kjekke kommentarar på forrige innlegget mitt. Det er såå kjekt at me er fleire som er i samme bås, og som blir med på å drikke teen medan den framleis er varm ;)
Eg sit og nyt ein tekopp akkurat nå, og ser ut på skyene. Kjem det regn eller er det berre skya. Det er ein av dei største forskjellane mellom Bergen og Stavanger. I Bergen (budde der i 16 år) kom regnet garantert når himmelen var full av skyer. Her i Stavanger, iallefall som eg har erfart i 1.5 år, så kjem rett og slett ikkje alltid regnet sjølv om himmelen er mørkegrå. Veit ikkje kor mange gonger eg har sendt ungane ut i regntøy, og så har det vore heilt unødvendig. Hadde tenkt meg ut for å gå tur i dag, men surfar litt medan været får bestemt seg :)
Enn så lenge kosar eg meg med bildene frå gårsdagens strandtur med Herr Fe. Hugsar at Karna tipsa meg om Ølbergsstranda like etter at me flytta ned hit, og nå har det blitt ein av favorittplassane mine her nede.
Ha ein flott onsdag!

18 kommentarer:

Iselin sa...

Ølbergstranda er den beste stranda spør du meg. Jeg har maaange gode barndomsminner derfra. Solastranden derimot er bare oppskrytt... ;)

Jannicke sa...

Så nydelig ut!
Så heldig du er som har en så fin strand i nærheten!
klem J.

Nina sa...

Ølberg stranda er fantastisk... Hvertfall på sommeren :-) Den vakreste stranda synes jeg , er hellestø...5 minutter sørover fra ølberg...stopp bilen på bakketoppen når du ser stranden og nyt synet!
Ha en fin onsdag du og:)

Silje Kristin sa...

For ei utrolig flott strand dere har!!

Her er det som der, ikke alltid det regner selv om det er nesten sorte skyer på himmelen, men det kan fort gå fra sol og blå himmel til øsende regn da..

Nå har vi strålende vær her idag, jippi! (har vært et par uker med bare regn nå)

Ha en super dag =)

Hege sa...

Så fine bilder og sååå fin strand! Jeg støtter forslaget om litt "mammafokus"! Vi tenker så sjelden på at hvis vi investerer litt i oss selv, får vi mer overskudd til å gi av oss selv til andre:-) Lykke til med planene!

mali-mo sa...

Ølbergstranden er så koselig at...har vært på telttur der med malimo mannen med malien i magen ;) Var der seinest for to uker siden, på impulsiv Stavanger ferie. Fikk suite på hotellet ved vannet midt i buyen pga en hotellet hadde rotet med bestillingene, så vi hadde det som konger ;)

Må bare få si tusen takk for forrige innlegg ;) Herlig å lese, og absolutt noe jeg kjente meg igjen i. Gjorde et forsøk på egenkleshandling idag,med innlegget ditt i bakhodet, men kom hjem med to nye antrekk til lillemalien (som ikke er i fasong blåhval....). Hmm. Ikke lettt å bli flink til dett epå en dag kjenner jeg. MEN. Imorgen er det atter en dag, og kontoen er ikke tom ennå :)

Idag blir det blåærpannekaker til middag her, og jeg har planer om hårkur, fotbad og ansiktsmaske nå før henting i barnehagen ;)

Takk for en viktig påminnelse i et flott skrevet innlegg! Ønsker deg en strålendes Linda-dag ;)

Guro sa...

Fint å være på strand, og ikke bare i strålende solskinn heller!
I dag kommer jeg egentlig innom for å fortelle at jeg har laget meg ny blogg, så nå finnes jeg også på blogger:
http://milchschaumdesign.com
Ha en fin dag!
(her plasker regnet ned forresten..)

et kjært hjem sa...

Så vakre bilder, så ut som en veldig fin plass...skjønner at dere koser dere der! Et herlig innlegg under, jeg melder meg på "tamervarepåsegselv" til høsten :) Ha en fin dag!

mi-rachel sa...

pene bilder.
jeg har også tatt en del bilder fra denne stranden. syns det er så fin farge på de sjøhusene.

Blå-hvit samlemani sa...

Ølbergstranda er en av de fineste strendene jeg vet om, og de selger så voldsomt god softis der... Vi har vært der mye, Solastranda er finest hvis du kjører helt til endes mot strandleiren (?) Ellers kan jeg anbefale Hellestø stranda, som en annen sa. Der er det også fint, men gode plasser å gjemme seg litt bort.

Ha en fin dag.

PS henger meg på planene om å stelle pent med seg selv...

MusMei sa...

Tusen takk fro det forrige innlegget ditt! Kunne ikke sagt det bedre selv! Det var så motiverende å lese dine forsetter for denne høsten.. Her er det cola zeroen som skal byttes bort med vann, og så må jeg bli flinkere å benytte Fløiens turmuligheter som jeg har omtrent rett utenfor stuedøren , bodylotion skal jeg også huske å bruke, i alle fall litt oftere..
Kjekt at man kan motivere hverandre!
Ønsker deg en strålende høst med alle feene dine
Klem, Hilde

Hanna sa...

Vackert, vackert!

lindalindalinda sa...

Likte veldig veldig godt Lindas haust innlegget ditt!
Selv om jeg ikke har barn å tenke på, så er det mange av de punktene jeg skal prøve på selv i høst! :)

Begynte å drikke mer vann for et par uker siden. Fungerer bra å ha en vannkaraffel i kjøleskapet til enhver tid :)


Hilsen Linda

Anetteshus.com sa...

Hei! Så nyyyydelige bilder! Så heldig du er som bor i så vakre omgivelser!! Ha en strålende dag!

Klem Anette:)

Anonym sa...

Å, så deilig å ha ei slik strand å gå til! Skjønar godt at du trivast der. Fine bilete!
Likte godt innlegget ditt med framtidsvyane. Gode mål du har sett deg! Lykke til med gjennomføringa. Håpar det gir deg og dine glede og overskot i kvardagen:)

Akkurat passe Frø sa...

Kjempefine bilder frå ei flott strand!

Lykke til med haustopplegget! Mammaer treng "dametid" for å "halde koken"!

"Dametid" er ikke alltid den tida som er til rådighet etter at ungar (og mann) er i seng - og før dei står opp... Det er og mens sola heng høgt på himmelen!

Takk for mange inspirerande innlegg - du har sett fleire tankar i sving enn du anar!!!!!

Ønske deg ein STRÅLANDE haust!

:O) FrueFrøet

sandra sa...

syntes jg kjente meg igjen!! men var litt i tvil- bildene var så flotte;)

randi K design sa...

Nydelige gulver spoer du meg! Jaa, Oelberg stranda er et nydelig sted, savner aa ha slike vakre strender i naerheten!

Related Posts with Thumbnails