lørdag, oktober 03, 2009

Som ein trassig 3-åring :)

Tusen takk for særdeles morsomme kommentarar på forrige innlegg med sprikande meiningar angåande geografi på veggen eller ei. Herr Fe meinte det var som å vere tilbake på skulebenken, og eg var så usikker så usikker. Er det fleire enn meg som ikkje alltid klarar å bestemme seg for om ting er tøft, eller fullstendig skivebom?

Tusen takk for ærlege kommentarar, det set eg pris på. Samtidig må eg jo innrømme at eg er litt som ein trassig 3-åring, og når nokon seier No No No til meg (Emmeline ;) ) så får eg lyst til å gjere det rake motsatte. He he he.


Men kartet vart fjerna i nattens mulm og mørke. Eg er så lukkeleg for at AC Home skreiv kommentar til meg. Eg ante nemleg ikkje at maleria til Gitte Brandt var å oppdrive i Norge, og har liksom tenkt at å importere frå Danmark (utanfor EU) ville vere eit giga-million-prosjekt. AC Home forhandlar nemleg Gitte Brandt sine maleri. JUHU!Nå kvernar tankane, og eg har såååå lyst på eit Gitte Brandt maleri på veggen. Det eg likar best, er det eg såg første gong og det er "Giraffe". Hadde ikkje det vore kult på veggen vår eller?

Eg diggar forøvrig også denne interiørreportasjen frå BoligMagasinet MAJ 2009. Også her er dei runde putene frå Wendt design avbilda.


Ha ein super lørdag alle saman :)
Klem frå

klem frå

14 kommentarer:

Emmeline sa...

Jeg nekter å tro at du har giraffen på tapetet...For det har jeg også:) Og jeg bestemte meg for den i forrige uke altså, og skal se nøye på den når jeg skal til AC Home neste fredag for å kjøpe meg ny tallerkenhylle. Noen som sier interiørtrendpåvirket? NO NO NO!

So I say NO NO NO er fra I don't want to go to rehab sangen... Bare så du vet det:)

Emmeline sa...

PS: Veldig få treåringer som kan Rehabsangen heldigvis DS;)

Den gode feen sa...

He he he Emmeline :) Du er berre god :)
Kor mykje kostar herligheten? veit du? Eg har veeeeldig lyst på den, men det er også mulig at eg kjøper eit digert lerret, og lar ungane kleise på litt maling :) Ha ein super dag, klem klem

Anita sa...

Det bildet likte jeg! Du kan vel gå for begge deler? Ha to bilder i stua? Hvis giraffbildet er stort, er det jo bare å lage et mindre et som ungene kan lage på? Tror det hadde blitt bra sammen:) Hadde hvertfall ikke latt det giraffbildet gå fra meg, om jeg var deg;) Fikk faktisk veldig lysr å kjøpe et sånr selv og, men det var det der med plassen..

God helg!

MonjaHelene sa...

Hei.Så spennende med veggdekor !
Og Gitte sine malerier var jo stilige,skiller seg litt ut i mengden.
Jeg har allerede kjøpt inn kunst av en bestemt kunstner i England,så jeg må nok holde fast ved det.
Ikke populært blant mannen i huset om jeg legger dem på loftet om jeg ønsker noe nytt;)
Men blir spennende hva du velger å gjøre.
Kommer med et lite tips her jeg ,siden du vurderer å kanskje kjøpe deg et lerret.
En dame jeg kjente ifra den tida jeg bodde i England gjorde kort prosess etter å ha gått og lurt på lenge hav hun skulle ha på den ene veggen sin.
Hun kjøpte et digert lerret på ramme ,kjøpte inn malingstuber i favorittfargene og samlet sine to små barn en dag mannen var på jobb.
Og så slo de seg løs en ettermiddag .
Det var bare utrolig stilig.
Barna fikk sette sine fot og håndavtrykk rundt om ,i tillegg så malte de firgurer på.
Mor i huset satte også sitt preg på bildet med kunstferdigheter og avtrykk.
Hun drog den kanskje litt langt,he,he,da hun malte sine to fordeler og klemte like godt dem inn i bildet også.;)(noe det ble pratet litt om lenge og vel i boligstrøket etterpå ,men det var igrunn bare veldig originalt og morsomt.)
Men for ett minne å ha for resten av livet.
Bildet var veldig harmonisk og rett og slett knallfint !
Jeg angrer faktisk litt på at jeg ikke gjorde det med mine barn da de var yngre:)
Malt et tre foreksempel med barnas hender som blader på greinene...f.eks.;)
Her øser det ned igrunn ,blir nesten litt oppgitt.Og så i helgen da ;)
Uff,da er det om å gjøre å lage det koselig inne.:)
Ha en fin lørdag !
Klem fra meg

Den gode feen sa...

For ein genial idè Sweet Memories :) Det er noko liknande eg planlegg å gjere - å kjøpe digert lerret på ramme og så late ungane få utfolde seg. Muligens i fleire omgongar. Slik at ikkje fargane berre blandast til ein grå masse. Men så var det det å velgje fargar då... Fordelane mine tvilar eg på at vert trykt på, men skal aldri sei aldri ha ha.

Tusen takk for herleg kommentar iallefall. Diger klem frå Linda

Ida sa...

Haha.. ja, treårstrass er ingenting å tulle med! Jeg forslår at du går opp til AC home, legger deg på gulvet og hylskriker til du går hjem med ett gitte.bilde under armen - til en gi-vekk-pris! Er man trass så er man trass :-) Jeg er sikker på de forstår....

Ha en flott helg!

Klemmer :-)

Emmeline sa...

Hei igjen:) Jeg tror det ligger på en pris på mellom 5 og 10 tusen... Men om du går litt ned i størrelse kan du få det ned i 3000 kroner. Du kan jo gå inn på Gitte Brandt sin egen side og se. Jeg har studert disse bildene NØYE nå og har funnet ut at det er KUN giraffen som kan få komme innomhus. Ellers streiker min bedre halvdel;) De andre trykkene på lerret er så FINE. Jeg har nettopp sett det hjemme hos noen på veggen, og det var virkelig fantastisk tøft:)

PS: Jeg lukter også på noen andre knallfine trykk i turkis, fra Maileg og en annen fantastisk leverandør, så du skal se at det blir du som ender med giraffen mens jeg satser på fugler og noe i den duren???

Marte sa...

Malerien fra Gitte Brandt er nydelige, ble helt bergtatt
første gang jeg så de, og det var på ac home...
Så var det prisen da, den skremte meg jo littegranne..Men ønske ønske:))

Sikker på du finner på noe artig med lerret om maling;)

ANETTESHUS.COM sa...

Hei! En stund siden jeg var innom ... men her har det skjedd en hel del ser jeg;) Europakart eller giraff på veggen?! Hmmm ... i stuen? vet ikke om jeg kan gi tommelen opp til noen av delene, skal jeg være helt ærlig;) Men smaken er jo som baken - delt! *smiler* Joda, en giraff blir sikkert herlig på veggen i ditt lekne hjem:) Gleder meg i alle fall til å se det ferdige resultatet!!

Ha en super helg!! p.s. helt skjønne bilder av deg og din lille pode i innlegget under her:)

Klem Anette:)

Stjerneteller sa...

Nei, nå gir jeg meg over.. Jeg har digget de giraffbildene, og resten av tingene til Gitte B. i flere år..Og forsåvidt AC home, som nå etter min smak er blitt mer en litt for fjong klesbutikk enn en interiørbutikk.(Har kjøpt verdens fineste lysekrone der da, og er utrolig fornøyd) Men har egentlig for liten veggplass til et sånt bilde anyway+ at det virker litt for enkelt å bare lage noe lignende selv, selv om jeg overhodet ikke liker tnken på å stjele andres ideer. Men når vi en gang får oss sommerhus, da er det ingen tvil om hva jeg ønsker meg!

Made by Molla sa...

Akkurat oppdaget bloggen din og den skal jeg følge fremover! Liker det retro og industrielle, men har det nok litt mer romantisk hos meg selv. Såååå artig å finne inspirerende blogger, kunsten er å balansere mellom å surfe på blogger og å gjøre noe kreativt selv;)

Ha en fortreffelig lørdag!

AC Home sa...

Hei Linda:)

Så bra at du kjenner Gitte Brandt fra før da vet du nøyaktig hvor flott de er.
Personlig syns jeg ikke de passer i alle hjem, og det er jo gjerne slik at de som liker det, har et hjem det passer i?
Maleriene til Gitte Brandt males i kontraster, har et naivt utrykk og passer i lekne hjem. Tror ikke at en person som er New England på sin hals ville hatt en giraff på veggen??
Hos deg passer der helt perfekt, jeg skaffer det til samme priser som på siden til GB, du må bare regne om kursen. Det er ca 20% forskjell på den norske og danske kronen.
Du kan også velge farve på bakgrund selv, tekst( men hun skriver på fransk)du kan ha pastell på "runningene" nedover på ene siden istedet for de knalle farvene.
På GB sin side ser du maleri på to skjermbrett, disse har hun malt på lerret til meg, så slike ønsker kan man komme med:)
Jeg sender det til Stavanger til deg, det koster ikke mer enn en hundrelapp eller to. Kartet ditt var kanon kult, det ville jeg hatt i nærheten av en skrivepult, en Arne Jacobsen kontorstol på hjul(konjakkfarget) og en LITT rusten jielde lampe!! Men DA nærmer vi oss giga-millioner, men akk så flott! Lykke til med valget, du vet hvor du finner meg:)

Mvh
AC

Anonym sa...

jeg syns kartet er helt - ja, hva var det barbie girl (Agua) sang? Noe med fantastisk - MEN kanskje ikke AKKURAT på den veggen i stua....???

Related Posts with Thumbnails