torsdag, oktober 08, 2009

Takk for meg...

Vel, den sa ikkje akkurat "takk for meg" min gamle bærbare. Men den må ha fått sjokk over å bli teken i bruk igjen i går. Etterpå er den nemleg umuleg å starte. Flaks for meg at årsaken til at den vart starta opp var å overføre alle bileta til ein ekstern harddisk. Og flaks at eg rakk gjere dette før PC`en bukka under. Kvil i fred kjære gode gamle PC, du har jammen jobba trutt og fast :)

Eg trur aldri eg har opplevd makan til haustferiever. Det haglar, regnar og bles som aldri før. Me er knapt utanfor dørene. Så snart sola gløttar fram kler me oss og gjer oss klare for å gå ut, og i neste sekund høljer det ned.

Godt me har ting å finne på innandørs, for her bugnar loftet av gamle gode leiker og kjekke barndomsminner.

Ha ein super torsdag der du er!!

PS! Hunden på bildet har me i to eksemplar. Ein funnen på loppemarknad, og ein eg fekk som liten :)

21 kommentarer:

Villa von Krogh sa...

Godt du fikk alle bildene over da.
Datteren min klarte å dytte min pc i gulvet her om dagen. Og ikke kommer jeg inn på den igjen... Og der har jeg ALLE bilder. Skikkelig trist. Nå ble jeg lei meg igjen... Uff da. :)

Det går over snart.
Håper du får en fortsatt fin dag, og at solen snart viser seg igjen...

Klem fra Anine

Kort og Søm sa...

Veldig bra du fikk bildene over!!
Håper dere får litt fint vær da,
Fredrikke :o)

idyll sa...

Ååå så søt hund:)
Jeg er glad du fikk reddet bildene dine, det er dyrebare minner..

Jannicke sa...

Kjedelig med PC`er som
"går av med pensjon" ;o)...

Kose deg videre der du er også ;o)

Klem J.

Lykkeliten sa...

Dette beviser hvor utrolig viktig det er å ha backup på bildene våre!
Er det noe jeg er redd for å miste, av ting altså, så er det bilder!

Stikk gjerne innom min lille boble idag, der har jeg en liten feiring på gang :-)

Haust sa...

Hjelp, eg trudde det var du som sa takk for deg! Hehe...vart heilt letta når det "berre" var pc'en det var snakk om.

Fortsatt god ferie!

Anonym sa...

Jeg trodde også d var du som sa takk for deg...Åneei!!, tenkte jeg... Akkurat maken hund hadde jeg da jeg var liten, har spurt mamma om ho har sett noe til den, men den dukker nok opp en dag;)Her lengst sør har vi akkurat samme været som dere.., jeg skal ut å redde pelargoniene nå jeg;)Så skal jeg kose meg med "Himmelblå" sesong 2...:-)Ha en fin "av og på værdag"! -Irene-

Anonym sa...

Hei Linda. Trodde også, som de over, at du sa takk for deg. Ble nesten litt stresset jeg. Godt at du har ting under kontroll. Ha en fortsatt fin høstferie. Hilde (uten blogg).

Den gode feen sa...

Uff, det var ikkje meininga å skremme. Eg gjer meg ikkje med blogging eg veit de - trudde de visste kor kjekt eg syns det er :)

Anonyme Irene- håpar du finn hunden din. Det må då vere Fant den hunden skal forestille. Er det ikkje?

IfraLahell sa...

Nå er det så lenge siden jeg har vært innom deg. Du har fallt ut av leselista mi, men nå er det i orden igjen tror jeg...sett på maken til alt jeg har gått glipp av ;) Mange herlige innlegg jeg skal kose meg med under her. Leste det du skrev om verdenskart og industriell stil og kjenner meg godt igjen. Elsker stilen, men funker desverre ikke helt her hjemme. Men verdenskart skal vi ha etterhvert...et eller annet sted!
Håper dere får litt fin vær nå på tampen av ferien- ser uansett ut som dere har kost dere masse.

Klem Ifralahell

jess1 sa...

Bra du fikk flyttet bildene dine, og bra at det ikke var du som takket for deg ;o)
Kjempeviktig med backup på bildene,
Jeg har både ekstern hardisk og brenner dem på cder som ligger til min mor.
Hvis jeg hadde mistet bildene mine vet jeg ikke hva jeg skulle gjordt...

Anlen sa...

Bilde er viktige saker! Elles har vel pc-reperatørane klart å hente fram igjen veldig mykje frå havarerte pc-ar, så det kan vere mogleg å få hjelp der. Men det beste er å ha back-up...

Ha ei fin helg!

Emmas utsikt sa...

Hei, her komm erjeg intrillendes fra en blogg et sted... og her har jeg jammen kost meg. Takk for det. Jeg legger en lenk til deg med én gang så jeg finner veien tilbake.

g u r o sa...

Den overskrifta di gjorde meg nysgjerrig...hihihi! Heldigvis berre pc'en, og heldigvis ei lita påminning om å ta backup snart! (Det hjelp meg liksom ikkje at mannen har tre eksterne harddiskar, om eg ikkje brukar dei sjølv! :S)

Ha ein fiiin haustferie, trass det ruskete vèret! :)

litenIda sa...

Puh, jeg trodde også at du hadde tenkt å forlate oss..! Veldig glad for at det ikke var det! :)

Så bra at du i allefall fikk redda bildene før PC'n tok kvelden!

Dere får kose dere inne i høstværet! :)

Anonym sa...

Hei igjen Fru FE;) Jo, d er mulig d skal forestille Fant, har egentlig ikke fundert så mye over d, tror jeg:) Men han er brun og beige, er han ikke?? Trodde halsbåndet var blått...så lurer jeg litt på om d er lyd i han eller ei?? :):) Mener at hukommelsen min sier d ER lyd i fyren;)For d er ihvertfall en HANN!!:) He,he morsomt minne var d jaffal....
-Irene-

Løvinnen sa...

Hei!
Har du en reserve pc da eller blir det kjøp av ny?:) Anbefaler Mac hvis du ikke har kjøpt ny...
Søøøøt hund da..<3 Er den i plast?
Løveklem!!!

Den gode feen sa...

Løvinnen: eg har allereie ny PC som eg har brukt vel og lenge. Ein Dell Studio bærbar sak. Veldig nøgd med den :)

Tusen takk for kommentarar. Me kosar oss masse. Nå håpar eg veret kjem seg slik at me får kosa oss litt i hagen også før me vender nasen sørover igjen.

Hunden er i plast, og den kvin og hyler om ein trykker på den :)

elle sa...

Du skremte meg litt med overskrifta. ;) Hehe.

Tvillingmamma sa...

Uff ja, vi har vært mye innendørs vi og. Og jeg som skulle rundt i byen for å søke litt inspirasjon. Det blir uansett mest på prinsen pg prinsessens premisser, og da er ikke butikker det helt store. Heldigvis liker de seg godt på Ting...og særlig på Små Ting. Der fant vi en del til de nye barnerommene. Fordelen med det dårlige været er at jeg endelig har kommet i gang med skraping, sliping og sparkling av en del nokså medtatte vindusposter her på loftet. Men det er bare å erkjenne at sparkling ikke ligger for meg. Det ble mye smøreri og i altfor tykke lag. Og såpass mye griseri at mannen lurte på om jeg hadde planer om å sparkle vaskene på badet med det samme... Har ellers begynt å vaske ned yttergangen her i bygården. Den tunge burgunderfargen som var så moderne en gang i tiden måååå bare bort. Har hatt planer om det lenge, men andre ting har blitt priotert i stedet. Problemet nå er å finne en fager som passer. Det må bli en lys farge som samtidig tåler litt flekker p.g.a. trafikken. Har tenkt litt på en gråtone, men synes alt blir " sparkelgrått" særlig siden gangen er nordvendt og ikke har så mye lys, bortsett fra et vindu i hver trappeavsats oppover. Trappegelenderet er malt i halvblank sort, mens spilene er hvite. Noen som sitter inne med noen gode forslag? Det ble ellers kjøpt inn en brun velurpute fra Tine K til bruk på det andre loftet. Fant den på Home § Cottage hvor jeg forøvrig var for første gang. Er ikke dette bare en avdeling av Living? Synes jeg hadde sett mye av det samme der. Uansett ble det litt for nye "cottage" for meg, og ellers litt for gjennomført i stilen. Mannen like imidlertid absolutt ikke den puten, og etter å ha gått å sett på den nå i noen dager, er jeg faktisk enig. Dette ble for kjedelig!! Puten havner nok tilbake i butikken igjen, og jeg ender vel opp i stoffbutikken i morgen i håp om å finne noe passende stoff å sy av i stedet. Men jeg er visst litt brun og fargeredd nå om høsten. Ellers ble jeg litt ( veldig ...) påvirket av reportasjen om Huset i svingen i Rett hjem bladet i fjor. ( Tror det var Bodil Bo som stod for denne) Var nok der jeg så de Tine K. putene, men der passet de visst bedre inn enn hos meg. Synes det var så stilig med den sort/hvitt stilen. Men nå har jeg sett din humørfylte fargebruk og synes det er veldig fint. Så kanskje jeg beholder de røde rekvisittene på kjøkkenet likevel. Ellers synes jeg de små dukkene du viste bilder av var helt nydelige. Tro om jeg får til noe sånt.
Ha en forsatt fin høstferie!

sol sa...

Jeg fikk også en sånn hund som liten, de var kanskje veldig vanlige?
God helg!

Related Posts with Thumbnails