søndag, oktober 24, 2010

Helgefryd


Dagens bilder skulle etter planen publiserast på fredag, som ein slags oversikt over somme av planane for helga. Men eit aldri så lite virus på PC'en min satte ein effektiv stoppar for dette. Eg pleier aldri opne innlegg som er suspekte. Men då eg fekk ein e-post med beskjed om at ein pakke ikkje kunne leverast til mi adresse gjekk eg altså rett i fella. Eg har nemleg kjøpt noko som skulle ha ankome heimen for månadsvis sidan, og tenkte at det var det dette gjaldt. Nå har eg i staden fått eit virus som gjer seg ut for å vere eit antivirusprogram. Jaja kaja, eg klarar nok fikse opp i det. Og enn så lenge bloggar eg frå Herr Fe sin smekre Dell Studio stasjonære :)


Eg har, trass iherdige forsøk, ikkje klart å legge av meg magasinmanien min. På veg heim frå eit møte i Bergen på mandag, hadde eg før eg visste ordet av det, plutseleg kjøpt meg tre nye blad. Vissheten om at det sjeldan er så mykje nytt å hente i slike blad, forhindrar meg ikkje frå å kjøpe dei. Sånn i tilfelle eg plutseleg skulle få supergod tid til å lese dei liksom, eller det plutseleg skulle vise seg å vere superinspirasjon å hente.


Elle Interiør og Bonytt kjem i postkassa, og desse er framleis mine favorittar blant dei norske interiørblada (i tillegg til ROM123). Danske Boligmagasinet og BoligLIV har eg kjøpt fast i mange mange år. Eg diggar gutteromreportasjen frå forrige BoligMagasinet. MASSE inspirasjon. Spesielt den heimesnekra reolen av papprøyr og pleksiglassmonterane med plastinsekt i :)


Blant dei svenske magasina er Hus & Hem verkeleg blitt ein favoritt den siste tida. Masse fint inni her, men skulle ønske meg litt mindre reklameannonser i bladet...


Tusen takk for kommentarane på forrige innlegg. Det er godt å sjå at det er fleire som ikkje får tid til alt de vil, men samstundes godt å lese at det er fleire som lar humla suse og kosar seg med strikketøy. Det har eg gjort denne herlege helga. Eg er i sving med ei heimelaga jakkeoppskrift til Simon. Eg strikka ei lik til Samson, men den er så nuppete blitt, at eg prøver meg på ei ny. Vert det ein suksess, så kjem oppskrifta i oppskriftsblogge etterkvart.

Ha ei fin kommande veke der ute, og ikkje minst: ein koseleg søndagskveld. Kryssar fingrar for friske og raske barn og vaksne framover nå :)

19 kommentarer:

Unknown sa...

Hei, jeg er nesten rett og slett avhengig av interiørblader...min helg har også bestått av å lese og nyte synet av de samme blader som du har i innlegget ditt...ha en fin søndag videre. Hilsen Wilhelmine

Maja_B_ sa...

Hej...
Elsker også bare boligmagasiner...det er god inspiration og dejligt sammen med en kop kaffe...
-Og forstår godt du syntes om de danske blade dem er jeg også vilde med...;)

Krabbelure sa...

Kjenner meg så godt igjen! KJøper og kjøper magasiner, og blir mer og mer kresen på hva som egentlig inspirerer. - Men åpner dem alltid med like friskt mot og store forhåpninger. Jeg ville bli veldig glad om du tok det en tur innom meg i dag. Har lagt ut noen bilder fra min første debut som fotograf for andre enn meg sjøl og bloggen, - og det er nesten mere spennende enn jeg kan holde ut...! Nyt kvelden, Krabbelure.

NIB sa...

Hei favvisblogger!

Mmm, det var en skikkelig deilig bunke, du! Hvis du skulle ha enda noe kroner du vil svi av på bladmoro kan jeg anbefale KK denne uka også - egen interiørdel med masse sukkertøy og smaskens:)

Bra å se du lar humla suse og puste ut med strikkepinnene:)

god uke! håper rør og styr er på bedringens vei!

KLEM!

pink

Emmas utsikt sa...

Ja alle disse blader...vi er mange som er avhengige av de, men i det siste har jeg klart å trekke ner på det og kjøper i stedet fler lattes. Trøtt som jeg er. Det er jo ikke det at jeg ikke har råd, men jeg får rett og slett dårlig samvittighet for alle pengene som bare forsvinner. De er ju tross alt ganske like mange av de.

klem
emma

Anonym sa...

Hei på deg!
Går også i magasinfristelsens klør titt og ofte, men finner også masse inspirasjon i bladene. Av èn idè i et blad dukker det ofte opp en eller flere idèer i hodet, og så er vi igang :)
Har også sittet og sett på papprullreolene i BoligMagasinet, og planlegger å sette idèen ut i livet i storebrors rom...han har forlengs vokst i fra både den ene og den andre superhelten, og er klar for litt kulere stil :)
Som alltid kjempekoselig å lese innleggene dine!
Ha ei strålende fin uke.

Marit

gult hus i svingen sa...

interiørblader er utrolig artig å ha, selv om jeg ikke får så mye tid til å lese i dem:)Abonnerer på Rom123 jeg.det får klare seg til vi får pusset opp kjøkkenet:)
Søndagsklem fra Trine:)

Marit sa...

Jeg er som mange andre her bladoman. Men det er jo så utrolig avslappende å slenge seg i sofaen med et nytt blad. Da faller jeg i transe en liten stund. Elle interiør og Rom 123 er mine favoritter også. Ha en fin uke.

Fabrikken sa...

Kjenner godt til manien - prøver også å lege det av meg, men veldig vanskelig :)

Gunnhild sa...

jeg kjøper mye mindre blader nå, etter at jeg ble kjent her inne i bloggverdenen!
finnes så mye morsomt og inspirerende!

sunny sa...

Those are great magazines! And the interiors you showed are lovely :)


Could I post some of your blog images on my blog?

http://sunnysblog.typepad.com ?

PS: I did the same thing with an email and had the same virus. My computer is still not the same. It felt like my computer was taken over by something and wouldn't let me do anything!

Kaspara sa...

Heisan Linda
Deilig luksus med så mange ferske interiørblader!!! Mine favoritter er danske Boligliv og danske Boligmagasinet samt Elle Interiør.
Storesøster er imidlertid glad i Living.
Ha en flott ny uke!
Klem fra Kaspara

hvorfor ikke... sa...

Herlige farger! Likte spesielt godt første og siste bilde:) De er bare sånn ååååhhhh:) deilig at det er høst og strikketid, lesetid, bunke med blader tid...

Anonym sa...

uttrolig fine de hyllene av papp rør - hadde passet kjempe bra på eldstemanns rom - da han både mangler hyller og et blikkfang!!

Skolelyst sa...

Jeg trenger i hvert fall ikke kjøpe interiørblader når du tar oppsummeringen her. Takk skal du ha:-)

Guro sa...

Heihei Ü

Nå har jeg lest meg litt opp på bloggen din. Tusen takk for så mye fin inspirasjon. Julesoppene var jo bare fantastiske! Jeg har faktisk, for første gang på 3 år, fått lyst å strikke igjen. I tre år nå har jeg kun heklet. Det gjenstår å se om jeg faktisk setter igang da. Det er jo en travel tid vi går i møte nå, særlig med en liten baby i hus. Håper du har det bra!
Klem fra Guro

belinda hagen sa...

Hei hopp Linda,
Jeg har hatt stor suksess med rille-lua di - ja, det var faktisk den som fikk meg til å ta opp strikkingen igjen. Oppskriften er rett frem og grei - akkurat det jeg trenger ... Kunne du ha lyst til å dele denne jakkeoppskriften med trofaste lesere også ;) ?
Ha en fantastisk dag!
Hilsen Belinda

Ingrid sa...

Hei.
Jeg kjenner meg igjen med å ha lyst på alle bleder jeg ser i hyllene. Ender alltid opp med å bli skuffa over de fleste, men ett blad gleder meg gang på gang og det er Rom123. Der er det alltid så mange fine tips og ideer. Morsomt å få inspirasjon fra bloggen din! Har en link til deg fra min side, så ta den en titt om du vil:-)

Marta - livet på landet sa...

Her er også huset fullt av interiørblader.
Tror jeg abbonerer på seks stykker akkurat nå... Så kommer de jeg kjøper i kiosken i tillegg:)
Når de kommer, blar jeg fort gjennom de, for så å tenke at jeg skal sette meg ned å LESE senere. Men det skjer jo aldri....:)
Gøy når det er fin gutteroms inspirasjon da. Det er ikke så ofte:)

Ser du strikker med pickles sitt garn. Har ikke prøvd det selv. Må kanskje gjøre det etterhvert:)
Gleder meg til å se resultatet av det du lager:)

Ha en fin ettermiddag!

Related Posts with Thumbnails