søndag, januar 09, 2011

Vår i vente - oppdatert


Hi hi, så snart 1. nyttårsdag er omme er eg klar for vår. Så snart julepynten er pakka bort, så er eg klar for ommøblering og fornying. Som ein frisk pust.  Tippar me fleste i blogglandia er slik, eller?


Frk. Amaryllis blomstrar for andre gong, og eg har flytta litt rundt på ting og tang. Eg har kjøpt inn vårblomstrar og rydda og vaska. Alt er veldig grått og fargelaust sånn interiørmessig for tida, men heldigvis ikkje sånn humørmessig hi hi. Eg skal sy nokre freshe nye puter snart, så kjem nok fargebombene fram litt etter litt mot våren. Hekta på oransje for tida...seier ikkje meir ;)

Det er ikkje mykje som verkar som verken vinter eller vår reint vèrmessig. Ute regnar og bles det, som om det skulle vere november. Inne er det mørkt og bileta vert kornete. Søndagen er godt i gong. Pannekaker til frukost. Huset som var ryddig i går kveld er allereie bomba. Her spelast det LUDO, byggjast hytte, og leikast med klossar all-over- the-place, he he. "Skal me rota alt utover Simon, skal me det?" høyrer eg borti sofakroken, he he. Eg og dei to eldste skal ein tur i svømmehallen, så det er nok best å finne fram armringar og badebukser. Kryssar fingrane for at badedrakten passar etter ei feit førjulstid :) Huttemegtu.

Ha ein kjekk søndag der du er :)

Oppdatering søndag kveld: 
Tusen takk for alle knallkjekke kommentarar og fine ord. Det er mykje eg ville ha fiksa på om me hadde vore millionærar. Eller forresten - då hadde me nok solgt og flytta til ein einebustad gitt :) I stadan for å gå inn og svare på kvar enkelt spørsmål, har eg lagt ved litt informasjon på bildet under. Som de ser er mesteparten frå mitt elskede IKEA, kva skulle eg gjort utan svenskane gitt :) Sånn avslutningsvis kan eg informere om at badedrakten satt som eit pølseskinn, men heldigvis kunne eg skjule meg i bassenget mestepartem av tida, ha ha.

Ha ei flott veke!

26 kommentarer:

... sa...

Nydelig amaryllis og nydelig hjem!! =) Jeg lurer så på hvor ditt sofabord kommer fra, det er så fint, og praktisk med hylle under! Ha en riktig god søndag, hilsen M

♥ Monica ♥ sa...

Kjenner meg igjen i mye av det du skriver. Jeg flytter på ting, kjøper nye planter og higer etter å kjøpe noe nytt. Men jeg skal vente til nærmere våren med å investere i for mye. Jeg så de fine oppbevaringsboksene du har over bildene i gangen. Hvor får man kjøpt sånne flotte bokser? Og hvor store er de? Håper dere får en fin stund i svømmehallen. Klem.

milla - andante sa...

Vilket härligt inlägg!!!
Så fint ni har det, jag kan titta länge på dina bilder!

Kram från Milla

Bo med Lena sa...

Det er så fint hos deg! Nyter bildene og ønsker deg en finfin søndag:-)

whitebite sa...

aha! kanskje du møter min minstemann og pappaen i svømmehallen! dersom det er Stavanger svømmehall dere går i da;o) sender alltid pappaen dit jeg.. Er ikke så glad i badedrakt-outfit;o) hehe

Janniche sa...

Så fine bilder du viser!
Jeg gleder meg også til vår! Vil ha vår NÅ!!!
God søndag!:)

Klem, Janni
Duse Pasteller

Anemone sa...

Så fint å se litt bilder fra den vinkelen, kan ikke huske å ha sett det før. Dere har det så fint!

Begynner å lengte etter våren jeg også, men "pynte-inspirasjonen" har dratt på ferie, så den helt store vårpyntingen har jeg ikke kommet i gang med.

ha en fin søndag!

Anonym sa...

Du har det så fiiint!!Super mix av det meste,-dette liker jeg!Kreativt og annerledes!Herlig blogg!


Hilsen fra Trondheim!;))

Fru R. sa...

hei

Flytte rundt på ting er et velkjent begrep her i huset....bruker mye tid på det.
Ja det er skikkelig høstvær her i Stavanger, koselig vær og
være inne i !!
Men da koser jeg meg med din blogg, mens jeg steker kjøttkaker.
Ha en fin dag.
Klem

Anonym sa...

Så herlig med nytt år og ut med jula. Og sort/hvitt/grått er slett ikke grått og kjedelig, men deilig rent og luftig! Og så er det så spennende med fargeklatter innimellom - blir spennende å se hva slags puter du skal krydre med :)

Ha en fin søndag

Marit

RosMari sa...

Å være hekta på oransje må være bra, for dette er en utfordrende og livsglad farge som gir inspirasjon og arbeidslyst. Fargen stimulerer til aktivitet og engasjement, så utfordringen i vår må være å få inn den ORANSJE fargen i hjemmene.

KROnPRINSESSENE sa...

Fine innlegg fortjener kommentarer...
Nydelig hjem og nydelige bilder. Ser meg ikke lei på de ;)
Kose dere videre denne herlige søndagen.
Klem May Helen

Hem sa...

Så snyggt med alla dina svarta ramar,
jag har lite blogg torka just nu, så tack för att du delar
med dig inspiration.

:D
Annaleena

Anonym sa...

morsomt med bilder fra nye vinkler hos deg - jeg må se å få ryddet vekk jula jeg - ennå....etter det har jeg tenkt å prøve meg på noe nytt også - flytte møbler her er ikke lett... Fortsatt god søndag til deg!!!

lott@ sa...

Fine hodefotinger :) :) :)

Snuppimamma sa...

Jepp, nytt år og nye muligheter er jeg helt med på :) men ikke vår enda! Vil ha mer snø og vinter jeg, for det er så gøy å leke i. Men fra og med uke 9 bør det være vår hihi.

Koselige bilder, fikk veldig lyst til å fikse gangen nå.. og kopiere noen ideer fra deg! :)

Strålende søndagskveld ønskes!

Heidi sa...

I love your nymolle candle holders!!!

Anonym sa...

Hej Linda :-)
Deilige billeder og blog.
Hvad hedder skænken/skabet som du har i stuen med Walther husene på.
Mvh M

Anonym sa...

Hej Linda :-)
Deilige billeder og blog.
Hvad hedder skænken/skabet som du har i stuen med Walther husene på.
Mvh M

Hundremeterskogen sa...

Så sant så sant; er ommøblering som planlegges her også;)

Høres ut som dere har en perfekt søndag! Pannkaker og kos:)))

Stor klem

Mammadragen sa...

Æ skjønne ikkje kordann du får tid til aillt - rengjøring allerede og ommøblering??? Du må gjerne komme hit :) te mæ :)

Med kjæleik til livet sa...

så koselig du har det - og rydde kan vi jo gjøre ein anna gang - eller ;)

såg noen så søte ugler på bloggen din og lura litt på kor du har fått tak i mønster --- eller selger du noen ?

smil fra monika

Haust sa...

Mmm...så fine bilete! Reint, friskt og vinterleg!

Ha ei god veke!

Tullefrans sa...

Én ting som har slått meg for en stund tilbake, og som bare har grodd mer og mer fast i meg, er sikkerheten på at du er mitt interiørforbilde. Rett og slett! Alt du viser frem her på bloggen er elementer jeg så veldig gjerne kunne kopiert til minste detalj.

Du er rett og slett en inspirasjon, og det er alltid like moro å se et nytt innlegg signert Feen! Ha ei flott uke :)

Anonym sa...

Jag älskar dina fina blogg och läser varje inlägg sedan jag hittade hit. Jag förstår inte språket så bra men det gör inget när man har alla fina bilder att titta på :) Jag har ett önskemål.. det vore superbra om det fanns en sökfunktion på bloggen. Vissa inlägg vill jag gå tillbaka och titta på men det kan vara svårt att hitta dem. Jag vet inte om det är lätt att ordna men det vore väldigt uppskattat! Jag håller också tummarna för att du och ditt hem kommer medverka i något inredningsreportage för en svensk tidning. Är något sådant på gång? Eller måste jag själv tipsa alla svenska inredningstidningar om dig ;)

Kram

Sofia

Anonym sa...

Takk for en interessant blogg

Related Posts with Thumbnails