søndag, februar 27, 2011

Gutterommet


Hei hei alle saman, det vart eit seint innlegg i dag, gitt.


I dag viser eg eit lite glimt frå eldstemann sitt soverom. Me har nemleg rydda og sortert i all LEGO'en og vaska og dilla litt der i dag. Sååå herleg og ikkje minst kjekt. 


Var innom Clas Ohlsson så aller snarast i formiddag for å kjøpe malekostar, og kom i tillegg heim med denne knalltøffe lampen/glødepæra med tekstilkledd ledning. He he, er det ikkje typisk? Syns den passa glimrandes inn på Samsons rom, og han sjølv likte den heldigvis også.


Ledningen er litt krøllete enno, men eg reknar med at det rettar seg ut etterkvart :) På bildene får de imidlertid også glimt av sommarfuglsamlinga me opparbeidde oss i sommar. Me gledar oss til å fortsetje jakta til sommaren :)

 Til metallkassen frå Living bygde eg for ei tid sidan eit understell av gamle sengebunnsplankar og monterte på hjul (også Clas Ohlsson). LEGO'en var forøvrig kamuflert av eit par puter då eg tok bilder..
I kveld har eg mala inni to stadbygde gamle veggskap på badet, i tillegg til at taket, alle lister og dører har fått seg ein svingom med malekosten. I morgon er det truleg innflyttingsklart i skap og skuffer, og de får stikke innom om de vil sjå før og etterbilder :)

Over og ut - God natt

14 kommentarer:

camah sa...

Så stilig det rommet var.
Her gleder jeg meg til å få gjort ferdig eldstemannen min sitt rom... Men det blir ikke med det første..... Venter på å få malt ferdig senga, og det har tatt sin tid.. Jeg får ikke malt så mye etter at vi fikk han minste (som forøvrig er 7 mnd nå) fy skamme seg. :P plutselig en dag.:)

Deer Darling sa...

dette ble kjempefint;) her blir det nok trivsel.God natt ;)

Neet sa...

Utrolig fint rom, og mange lekre detaljer!!

Neet sa...

Utrolig fint rom, og mange lekre detaljer!!

Stine Hoelgaard Johansen sa...

Sikken et lækkert, enkelt værelse du har fået lavet til ældstemanden. Mange skønne detaljer. Han må være glad

Stine:)

Hannemor sa...

Hærleg!! Det er jammen ein heldig gut som har dette rommet. Eg kjenner at det kriblar i armar(og bein, faktisk) når eg ser dette innlegget. Eg har fleire panelbelagte rom i kjellaren som ventar på måling, men det skjer ikkje før i sommar!

God at tida flyg ;)

Ha ein fin søndag!

Talentina sa...

her var det mye artig! med egen sommerfuglsamling og greier!! ikke verst!

Krabbelure sa...

Heisann. Male og male... nesten som å høre om meg selv dette her. Jeg har også malt inni skapene på badet og i gangen i det siste, og fått det så ordentlig og pent at det er en fryd...til meg å være i allefall.
Jeg får veldig lyst til å lære meg å samle på sommerfugler når jeg ser at dere driver på. Hos meg er det nok jenta mi som ville hatt sansen for det. Eldstemann er ikke særlig glad i kryp...og mest sports og datamann er jeg redd. Nyt søndagen, og husk å sitte litt...bare litt... på rompa også...:)

Bondekona sa...

De lampene har jeg også!
Helt glimrende -også på kjøkkenet..

Amalie sa...

Finfint gutterom!
Og de småflaskene likte jeg spesielt godt!!

Veronica sa...

Stilig rom! Ser ut som det bor en liten Darwin der :-)

Caroline sa...

Stilig den lampa samson hadde fått på rommet sitt:)Nydelig sommerfuglsamling,liker så godt sommerfugler her i huset også.Blir koselig til sommeren,må da anskaffe meg en ny sommerfuglbusk i hagen,da vrimler det av sommerfugler:)Hadde en busk ifjor,men den tålte ikke den harde vinteren vi hadde her i bygda...

Camilla sa...

Gje meg ein flik av energien din:-) Du er så produktiv!!! Synes du har ein kjempekjekk blogg og liker stilen din utruleg godt!

skb sa...

Kuuul lampe:)

Related Posts with Thumbnails