tirsdag, november 08, 2011

Ommøblering på hyllene

Gubbevaremegvel kor dårleg lys det er på ettermiddagstid. Lysmangel er jo bloggelystdreparen de luxe. Kva er eit blogginnlegg utan fine bilete? Sidan eg ikkje kan ta fri frå jobb for å knipse bilete på dagtid, får det klare seg med kornete bilete frå skumringa.
I helga vaska og rydda eg i kjøkkenskapa og bytte ut den fargerike hyllepryden med meir dempa fargar. Kvitt/krem/svart og brunt. Haust i alle rom her for tida. Og sjekk: Hagedornhagen er finally in da house - etter å ha sikla på bileta i nesten eksakt eit år. Ting tar tid, men nå er endeleg Sørgekåpa på veggen. Hengt opp med vanleg maskeringstape.
Bileta kjøpte eg i den  fantastiske Hviit-nettbutikken. Sånn ellers er det lite nytt å spore i hyllene. Det meste er ting som har tilbrakt mesteparten av livet sitt bak skapdører som nå har fått kome fram i dagslys. Det meste har de garantert sett før. På golvet ligg den fine svart-kvit stripete plastmatta frå Plantasjen, men det får de berre sjå for dykk i fantasien *lol*. Det er ikkje alt som er lett å få med inni linso, veit de.


God tirsdagskveld til deg!

18 kommentarer:

Pink lady sa...

Et herlig og personlig kjøkken!

Titt inn til meg om du har lyst til å være med i giveaway! ;)

Er mannen din fornøyd med lua du viste oppskrift på hin dagen? Vurderer å strikke en slik til kjæresten nemlig.

KLem

Birte sa...

Så fint du har det! Liker den gule koppen der blant det hvite og svarte :)

Birte

Anonym sa...

jeg burde apslutt rydde og vaske litt i skapene - ikke for aa ha ting fram i lys, for jeg har ingen aapne hyller paa kjoekkenet - MEN for at det trengs alikevel;-) OG det gjoer ikke noe meg litt kornete bilder - blogg for det du!!!

Hobbymegher sa...

Så herlig du har det på kjøkkenet!
=)

Rosa+epler sa...

Du inspirerar!

Stort.

Varmt,
E.

Nooria sa...

Ja jeg har også byttet ut sukkertøyfargene med lin, brunt skinn og høststemning. Deilig lun høst! Den kjempefine mosen som jeg tok med hjem fra fjelltur for et par uker siden ligger visst enda i posen :S.

Jeg koser meg med bloggen din!

Kaffekos sa...

Herlig kjøkken du har, koselig og personlig:)

Ha ein fin kveld:)

Anne

JunePune sa...

For et herlig, personlig og fint kjøkken! :)
Prøver å få orden på mitt jeg også, men det er visst ikke så lett :)

Ha en fortsatt fin kveld :)

Fire Hjerter sa...

Fine bilder tross kornete kvalitet :). Fikk litt inspirasjon til en ryddeøkt på kjøkkene. Får håpe inspirasjonen varer til jeg virkelig får satt i gang.
HA en god kveld

Tullefrans sa...

Det er godt med litt forandring når vi først havner oppe i lunere og mørkere innetider. Og det ble riktig så fint!

Plastmatten fra Plantasjen ser jeg for meg i levende live siden jeg har fallt for disse selv, og gikk til innkjøp av to stykker i sommersesongen. De er jo tross alt riktig så fine - uansett årstid!

ENGEL sa...

LOVE IT!!! kvitt og svart og DIGG!!!!Sommerfuglen er skjønn!Superinspirert til å gjøre om i mine hjørnehyller!!!! (har samme løsning i enden av innredninga bare mine hyller er malt svart!) Ha en strålende uke skjønne du, jeg leser fast, men er dritdårlig på kommentering!!!

Minmill sa...

Du har et koselig kjøkken. Og hvem bryr seg om litt kornete bilder? Ikke jeg iallefall. Budskapet og bildene ble vel mottatt av meg. Hagedornhagen bildet ditt er fint og veldig tidsriktig av deg og henge det opp med tape. :-)))

Frøken Loppe sa...

Veldig fint!!
Digga den lampa som heng ved bilde!!!!

Moccamamma sa...

Det gikk rett hjem her, dårlig fotolys eller ei. Jeg er jo sånn hvit, brun, svart-dame. Festlig innslag med den knallgule koppen!

Det var et spark i retning hvite kjøkkenfronter - enten ved hjelp av rulle og kost, eller nye, enkle hvite dører. Spriker ikke så mye i kostnad, men i tidsforbruk.....

Jeg har laget meg et strikketøy - prøver meg på en hals med snurr. Mannen slo fast at han aldri har sett meg strikke - og det har jeg nok ikke gjort de siste 11 årene, eller siste 20. Men det er som å ha lært å sykle - det sitter der langt bak som en refleks.

Vanlig maskeringstape er undervurdert ;)

Ha en kjekk onsdag!

Klem fra Moccamamma :)

Henriette sa...

Kjempe koselig kjøkken! Har kikket på sommerfuglbildene på Hviit en stund jeg også. Litt av hvert å ønske seg der inne! Har blant annet sett meg ut par veldig fine anheng. Ha en fin dag! Klem Henriette :)

Iziko sa...

Likte veldig godt fargene(eller mangelen på de?) i det åpne skapet:) Nå ga du meg lyst til å gjøre litt i mine egne skap!

Elisabeth Cesilie sa...

Så ryddig og organisert det ble, fint kjøkken du har :)

Legger meg til som følger jeg :)

Klem Elisabeth Cesilie

hviit sa...

Søte flinke deg :) Jeg tyvlåner bildet av Hagedorn&Hagen posterene og lager et innlegg som jeg linker til deg:) Ha den beste dagen!
Klem Linda

Related Posts with Thumbnails