lørdag, april 02, 2011

NIB utfordring - gjer det sjølv


NIB (Norske InteriørBloggarar) har ei Gjer-det-sjølv-konkurranse gåande. Eg var i tvil om kva prosjekt eg skulle melde meg på med. Det stod lenge mellom station - board'en eller leikehuset me bygde i fjor, og enda som det sikkert skjønar opp med leikehuset.


Leikehuset kom i fleire modular som me skulle setje saman, og det var ein vanvittig jobb med behandling med impregneringsmiddel og innvendig maling før me kom så langt. Sidan eg er av den utolmodige typen gjorde eg 99 prosent av jobben sjølv, og hadde berre godaste Herr Fe med der det var strengt tatt nødvendig med fire hender. Dette er derfor eit typisk Gjer-det-sjølv prosjekt i feens heim ;) Det var litt av ein jobb, men akk så fantastisk koseleg det vart til slutt. Du kan lese heile leikehus-innlegget her.


Og med desse bildene kjenner eg at eg verkeleg lengtar etter sol og sommar. Varme i kroppen. Friske ungar og velstelt hage. Kvitvin i glaset. Slank kropp og solbrun kropp. Ja, det er jammen godt det er lov å drøyme, he he :)

Goa natto te deg ;)

26 kommentarer:

Fargebarn/Husbygger i Klepp sa...

Elsker lekehytta deres. Det er den desidert fineste jeg har sett. Både utenpå og inni. Ønsker en lignende selv i hagen. ;)

♥LYKKE♥ Marianne sa...

F A N T A S T I S K :)

whitebite sa...

du er jo bare helt rå Linda!
kanskje jeg skal ta meg en tur, bare sånn helt tilfeldig altså, i nabolaget ditt og ta meg en kikk på viduderet!

5 minutters kjøretur tenker jeg;o)

whitebite sa...

*vidunderet* skulle det være ja.. litt sent på kvelden..kremt.

ReVinyl sa...

Lekehytta er jo så fantastisk både i designet og alt det flotte dere har gjort inni den. Lykke til!

Jeg er jo ingen interiørblogger, men liker å lage ting. Så nå er det første gang jeg har slengt meg med på dette jeg også ;) Ha d godt!

Nina sa...

Som annonsert så har jo jeg vært en tur i Roma og fått litt varme i kroppen. Det var ikke helt feil ;). Det beste med sommer er nesten morgenstunden - fra 6 om morgenen - om man klarer å stå opp så tidlig. Og lunkne kvelder i hammocken. Åh - vi har en del å se fram til. Den slanke kroppen her i gården er inntil videre utsatt til sommer år, vel og merke ;). Jaja. Og vi er der før vi aner. God søndag til deg og dine, Linda - og som alltid viser du oss fine bilder.

Anonym sa...

H*E*R*L*I*G!

Så flott lekehus, og du har gjort nesten alt selv, det står det respekt av! :)
Det ble jo så fint, og så fine detaljer med settekassen og de søte putene som frisker opp.

Lykke til i konkurransen!

Hanne Mette sa...

Dette er den fineste leikestua jeg vet om!

Dorteas lille verden sa...

Hei Linda! Lekehytta er absloutt det rette bidraget fra deg til konkurransen - for maken til FLOTT lekehytta skal man lete lenge etter:)Minifeene er kjempeheldige som har en sånn kreativ mamma som deg! Ha en fin fin søndag! Klem

- Rekkehuset - sa...

Hei,
Tenk så trivelig det må være å sitte i denne kroken hos deg.
Lekehuset har jeg beundret siden du viste bilder av det i fjor. Så fint med en variasjon til de tradisjonelle lekehusene de fleste har.

ThisISmeThen sa...

Dette var et alldeles nydelig lekehus! Jeg ville ha flyttet rett inn :-P Tusen takk for all inspirasjon du sprer til oss lesere! Du er fantastisk :-)

Landcharm sa...

Ønsker din kreativitet lykke til på Nib.

Anita sa...

ÅÅÅ for ei flott lekestue.. Skulle ønske jeg hadde en slik i hagen vår til våre barn.. :) Ønsker deg en flott søndagskveld.

Anonym sa...

HEI hei.Nydelig lekehus.Der fineste jeg noen gang har sett.Fantastisk fint.Kan jeg spør hvilken materialer du brukte på house doctor plakaten og hvor fikk du tak i bokstavene.Takk for en flott blogg .

Odins lille hjørne sa...

Stilig!!! :0)
odin

SpdZ sa...

Wow, that little house in the garden is absolutely gorgeous!

ENGEL sa...

Må være en verdig vinner spør du meg!Kjempegjennomført og anderledes enn alle andre!

Den gode feen sa...

Tusen takk for knallkjekke kommentarar alle saman. Anonym: I dette innlegget finn du meir info om Station Boardet :http://dengodefeen.blogspot.com/2009/11/i-gong.html

Lukke til :)

June sa...

For ei hytta då! superkoselige:)) heldige unga altså!
knib:)

Ellen sa...

Denne hytta er en av de flotteste jeg har sett (rettelse: det er DEN flotteste jeg har sett), og måtte inn igjen og se nå, siden jeg trenger inspirasjon til mitt prosjekt som står i hagen. Det er av den gammeldagse sorten, men det skal vel gå an å få den fin også. Lurer på om jeg skal knabbe ideen om "hjørnesofa" iallefall. Og friske farger!! Snuppa i huset er ikke så glad i sukkersøtt.

Spørsmål: Når jeg kikket på bildene av hytta utenfra, ser jeg en råflott hekk også jeg! Så tett og fin! Kan jeg få spør hva sorten heter?? :)

soisses-dasleben sa...

OH MY GOD - i am so impressed. it is such a beauty!!! i want to have some like that in my little garden... *mpf*

:) dani

Den gode feen sa...

Ellen: tusen takk for kjempekoseleg kommentar. Hekken er ein ligusterhekk. Mykje arbeid - må klippast tre gonger i sesongen minst, men den er jo knalleffektiv, tett og fin :) Lukka til med ditt hytteprosjekt. Klem

mona sa...

Jeg elsker også lekehuset deres! Snakket faktisk om det til min kjære i går, siden vi diskuterte at vi kunne tenkt oss et lekehus i hagen når vi får oss hus :) Da skal jeg helt klart stjele noen av dine idèer!

Ellen sa...

Nå ble jeg veldig glad. Det er nemlig Ligusterhekk vi har vurdert :) Spørs om valget ble veldig mye enklere nå.

Viste snuppa bildene av hytta di igår, og nå er Bruka postkasse og hvit Brioovn bestilt. Hun forelsket seg vilt! Hun ville ha alt likt! Hehehe.. Har vist henne noen hytter før, med mer prinsessepreg over seg, men det var denne hytta som definitivt falt best i smak.

Den gode feen sa...

Så kjekt Ellen: masse lukka til :)

Anonym sa...

Fantastisk flott funkisinspirert hytte!! Jeg klikket meg inn på Maxbo og den andre for å se prisen, men det kom ikke opp noe. Hvor mye koster den? Før alt det stilige tilbehøret er tatt med:-)

Toril

Related Posts with Thumbnails