lørdag, juli 12, 2008

Lavendelposar

Eg har tørka lavendel frå hagen, og måtte sy to posar til å ha dei i. Posane skal eg ha inni kleskapet. Den første posen sydde eg av det gamle handkleet eg kjøpte på Qxl.
Den andre vart sydd av eit nydeleg linstoff som eg fekk av Frk Kreativ:
På grunn av ei lita rampete jente er det ikkje dagligdags med duk på bordet her i huset. Denne duken frå Sia kjøpte eg sist eg var heime, og syns den er nydeleg fin. Derfor vert duken ofte lagt på bordet etter at dei små trolla er i seng :)
Ha ein finfin laurdagskveld!

7 kommentarer:

Ann Helen sa...

Så fine de var! Hva du får tid til - jeg er så imponert!!

Anonym sa...

Åh.. nå kom jeg på at jeg må ut og *stjele* lavendel fra naboen... Herlige poser!

Emmeline sa...

Du snakker meg om å være et geni;) Her hekles det...Jepp! Men som du vet kan jeg bare hekle en type ting, sånn er det med oss håndarbeidsanalfabeter... Dermed er det et HELT annet teppe enn ditt, ungene kaller det gryteklutteppe---med andre ord; kanskje ikke det fineste teppet vi har sett i vår familie. Det er altså sånn at jeg ble så misunnelig på det stjerneteppet ditt...men så har jeg bestemt meg for å IKKE shoppe mer enn det jeg har planlagt...
Så da blir det hekleteppe istedet. Skal knipse noen bilder av disse fotsporene jeg går i;) men det blir nok ikke før i morgen eller mandag. Jeg må låne maskin også--- for 15 minutter er GRUSOMT kort tid når man endelig er i gang med et nytt innlegg:) Ha en fin lørdag. Knallfin duk og som vanlig ekstremt koselige små lavendelposer med lekkert design. ALT DU KAN!!!! FLinke jente, god bedring med dårlig rygg...huffda!

Anonym sa...

Tørket lavendel må selvfølgelig få nysydde poser, flinka!

Blåbærpai sa...

Hehe , kjenner til den duk problematikken..her må eg òg legge duken på bordet etter sengetid..(ungenes leggetid;-))
Korleis turkar du lavendelen? Dette er noko eg har lyst å prøve nemleg!
God sundag!

elisabeth sa...

Flotte lavendelposer, med du kan nå det med håndarbeid...hehe!
Dårlig rygg, uff, du får legge deg under stjernene;)

ceciliegrut sa...

Nydelig poser! Lurer på om naboen min også har lavendel i hagen. Hun er så snill, og lar meg forsyne meg som jeg vil, både av stauder og andre ting. (det er et gammelt garteri).

Kanskje jeg kan lukte meg fram? :o)

Related Posts with Thumbnails