tirsdag, mars 16, 2010

Fargeglad leikehytte under trappa


I dag kan me invitere til ein kikk inn i den glade fargeklatten under trappa. Eg verkar sikkert som ei gniarlus når eg til stadighet jublar over salg, billige kupp og loppefunn. Men eg er egentleg ikkje gniten, eg er berre opptatt av å formidle at ein kan gjere det koseleg utan at det kostar skjorta. Og dette prosjektet her har omtrent vore gratis.Dei to eldste ungane svinga malekosten og skamkoste seg. Billeg arbeidskraft ;) Neida, men ungane elskar å hjelpe til. Og så sant det er praktisk mogeleg og trygt, får dei sleppe til å vere med på det som føregår. Praktisk å male i bar overkropp, for så å bli direkte plasserte i badekaret etterpå :)  

Postkasse på døra og skilt som ynskjer velkommen på utsida. Dette bildet minnar meg på at eg egentleg hadde tenkt å skru fast nytt handtak til døra, men det får bli ein anna dag.


På ein liten formiddagastur til Sandnes i går, kjøpte eg denne knallfine sopplampen. Den passa jo perfekt inn i hytta. Vimpelrekkja hadde eg planar om å sy sjølv, men innimellom er det greit å kunne kjøpe ting ferdige også. Vimpelrekkja er frå Maileg.  Den blå boksen med prikkar er eit gammalt loppefunn (kanskje mitt beste loppefunn ever).


Skyene i tre kjøpte bestekompisen min til Samson på ei USA-reise. Skyene er klistra på plass ved hjelp av dobbeltsidig tape.

Madrassa som tilhøyrte Alma si sprinkelseng er trekt med gamle dynetrekk. Tre puter er pressa inn mellom gulvet og nederste hylle slik at ingen skal dunke seg i hyllekanten. Korgene er gamle og elefanten fekk Samson i ein Baby-Swap me deltok i ein gong (nokon som hugsar den?).

Så gjenstår det å sjå kor lenge hytta er såpassa fri for leiker og ryddig ;)
 
Avslutningsvis lurer eg på om de er de klare for ein ny konkurranse snart. Eller rettare sagt ei ny trekning? Eg har fått tilbud om å gje bort ein støvsugar frå Elektrolux til ein av lesarane mine, så følg med følg med. Ein av dei første dagane kjem innlegget med meir informasjon ;)

Ha ein flott tirsdag! God klem frå LindaPindaPøne

74 kommentarer:

Fru Fly * Heidi sa...

For en fantastisk krok!!! Hadde jeg ikke rigget meg til med mitt systyr og greier under vår trapp *ego*, hadde jeg jammen gjort det samme her! Utrolig luddi` at ungene hjelper til i bar overkropp, det skal jeg huske på:) Og takk for så utrolig koselige ord om bildene mine, jeg blir hoppende glad vet du, Linda! Klem Heidi

Audhild sa...

Så koselig det ble under trappa da! Du er så kreativ og gir masse inspirasjon:) Og for en deilig følelse det gir når man kan bruke opp noe, isteden for å kjøpe nytt :)

Tipper de herlige barna dine kommer til å stortrives i hula si!

Krisselill sa...

Åhhh, så flott!!! Vert glad av å sjå dette "hemmelege leikerommet", skulle gjerne hatt eit slikt lite rom til furtekrok i ny og ne eg og. Her hadde eg ihvertfall kome på betre tankar enn å furte ganske fort;)
Så heldige ungar du har! :)

Jorid + NOE Blog sa...

Så herlig! :-) Tusen takk for tips! Jeg har tenkt på å lage min egen krok under trappen, men kanskje det heller skal bli en liten hule for Thea Marie etterhvert.. :-)

Ha en fin dag!
Klem

Marianne sa...

Guri, så herlig!
Hadde jeg vært barn ville dette vært en drømmekrok for meg :)

Flinke barna dine er òg; det er jo ekstraspesielt å leke og kose seg i en krok man selv har vært med på å lage!

Ha en fortsatt finfin dag!

sandra sa...

kjempekoselig:) så flink du er!!

kjersti sa...

Et trapperom sånn som bare Linda kunne gjort det:)!!!
Utrolig koselig, kan tenke meg de koser seg der inne...

Hihi, gniarlus.... det ordet har jeg aldri hørt før, men det var jo litt søtt da;)
Synes baktanken din er god jeg!
I stua vår er det bare spisestuestolene og sofaen som er ny.
Alt annet har jeg fått eller kjøpt for en billig penge.
Og det gir meg faktisk en god følsele:)

Lek og kos dere,
klem fra meg

Marit sa...

Så herlig, må jo bli glad av å leke under der!
Dessverre har vi så dårlig med lagringsplass at vårt kott under trappen er fylt med papirer, hobbysaker, symaskin, bilstol etc, etc, et evig roterom...

Ha en fin ettermiddag!

Creative By Helena sa...

ÅÅÅÅ, så nydelig!!! Tusen takk for inspirasjon!! Jeg holder nemlig på å lage en dokkestue under vår trapp, men den er litt større (180 grader repotrapp).. det var så god ide med de hyllene som gikk fra hvert trinn... kansje noe sånn kan være løsningen for meg også?? Og madrasse på gulvet er jo bare så smart! Og så lurt å bruke ting man har, så det ikke koster alt for mye. Nei nå fikk jeg lyst å gjøre dokkestua ferdig her!! Tusen tusen takk for et kjempe inspirerende og motiverene innlegg;-)

Ha en super dag!!

Maren - midt på jorden sa...

Åååå tenk så fint å være barn inni her! Synes også det er helt supert at ungene dine får være med å male selv - masse mestring for dem! Ønsker ungene mange gode leketimer i hulen sin:)

Julie sa...

Wauw hvor er det lækkert! Elsker alle farverne - og især elefanten! Sådan en vil pynte her hos os, den er virkelig sød:-)

Unknown sa...

FINT!FINT!FINT!
Och vilken mumsig svamp lampa!!
Älskar allt på bilderna:)
Kram Annaleena

Lisali sa...

Hei!
Kom over bloggen din i dag. Liker den kjempegodt, du er flink:)
Lisalii

Anonym sa...

dette ble uttrolig flott!!!

*sne* sa...

For en koselig krok - og ekstra stas blir det sikkert når de små får hjelpe til :D

Ha en super dag videre!
//Christine

Tone sa...

Wow!! For en flott krok :) Elsker hver eneste detalj! Kan tenke meg at det var stor stas for de små å hjelpe til å skape sin egen hule og som de kommer til å kose seg i den! Skulle ønske jeg hadde en egen lite hule å dedikere til min lille smurf, men siden boden blir det nærmeste jeg kommer tror jeg det får vente til jeg flytter til noe større en gang ;)

Takk for herlige bilder!

Klem Lycheli

Heidi Olsen sa...

Heisann:)))
Kom over bloggen din da den ble reklamert for på SOL, er innom daglig og blir så inspirert av alt du får til og alle de flotte stoffene og fargene du bruker. Trapperommet ble jo kjempeflott, du er utrolig flink:)))

Heidi O

interiørinteressert 3barnsmamma sa...

oy så kjekk lekekrok du har laget da. jeg tenkte du ville bli glad om jeg la igjen et lite spor etter meg. jeg så linken til bloggen din hos gul hverdag, og nå har jeg sett masse på bloggen din. utrolig gøyt og inspirerende å se. du er kjempeflink med farger og interiør. likte veldig godt det nyeste teppe du har sydd. og det klaffebordet ved siden av. den fargen var så sjønn. vil du dele koden med meg?

Snertne sneller og små nøster sa...

Det er bare en ting å si - HERLIG! :-)

Hanne Mette sa...

For et paradis for viltre og lekelystne småtasser!
En krok man kan gjemme seg bort er jo lykken når man er liten. Og enda bedre blir det jo når man har vært med på å lage det selv!

Heldige små febarn. :)

En fugl i hånden sa...

Hej Linda,

Sikke en helt igennem herlig, herlig krog, du og børnene har lavet sammen - perfekt til leg og hygge! Super idé!

Åh ha, og skønne stoffer og elefanten er helt vidunderlig!

KH Helle

Unknown sa...

Så utrolig flott det ble under trappen og så deilig for ungene og ha en egen lite hule... Flotte farger, virkelig fresht var det:o))

Om vi er klare for å vinne en støvsuger?? Jepp, veldig klar, da min falt ned trappen med et brak her om dagen og jeg må bruke alle mine krefter på og få den på og av:o))

Klem Line

Emmas utsikt sa...

Helt herlig. Ønsker vi hadde hatt en slik trappekøye!

Du er flink du!

:)

Marieinwonderland sa...

Så koselig! Akkurat sånn som barn vil ha det :)

Sheila Rosita sa...

Utrulig smart! :) Skikkeli kosli da! :)
Blei veldig flott, å borna var flinke å hjelpe til! :)

Ha ein fin dag vidare! :)

KRUSEDULL sa...

For ei herlig hytte!! Skikkelig friske og herlige farger!! Kan tenke meg at her blir det masse morro!!

Camilla sa...

Så fint det ble!! Må jo være alle barns drøm jo :-) Kunne tenkt meg en sånn plass selv jeg.. hihi

Malu sa...

Ble glad helt ned i lilletåa.Nydelig liten krok til å gjemme seg bort litt og drømme seg vekk.

Fargebarn sa...

Så flott det ble! Du er bare så produktiv og flink at jeg blir helt målløs! Har en solskinnspris som venter på deg på bloggen min. =)

nr13 sa...

For en fantastisk herlig krok:) Kan tenke meg at ungene trives der, og ekstra gøy er det når de har fått del ta selv :)
Du virker ikke gnien i det hele tatt, du er en kjempe motivator til å få gjort ting og tang uten at det koster skjorta, TAKK:)
Ha e fin kveld, så titter jeg innom igjen snart:)
Klem ♥

Lemi sa...

så koselig d ble ;)

tubakk sa...

Ah, så koseleg. Skulle gjerne ha hatt eit slikt rom sjølv......med symaskin.

Fruen sa...

Hej Linda...
Så fint så fint..
Har 2 spørgsmål.. Svampe lampen har den farvet skær når den er tændt?? Overvejer nemlig en til Carl emils værelse i grøn... Og postkassen hvor har du den fra? Har ledt længe efter sådan en til Frederikkes legehus... :)
Det er en super skøn krog..
kh Rakel.

Ida sa...

UTROLIG flott!

Du er en sann inspirasjon og en fantastisk kreativ sjel! Jeg må si jeg har en svakhet for praktisk utnyttelse av små kroker. Der andre mener det kun finnes hjem for hybelkaniner, ser andre mulighet for andre ting!

Jeg får faktisk lyst å krympe 80 centimeter, begynne å kaste mat i gulvet når jeg er mett og rope gugugaga.. (jeg beskriver ikke syngedamen altså..!).. og glede meg villt til å komme hjem fra barnehagen for å leke i kroken min under trappen :)

Ha en fin kveld snuppa, her er det straks tid for jobbstart igjen.. *sukk* Nok en grunn til å si opp voksenlivet igjen ;)

Klem

Unknown sa...

ser helt klart for meg at ungene koser seg her.. hva er vel bedre enn en egen hytte inne i huset.. fantastisk

Charlotte sa...

Jamen jamen jamen dog, hvor ER det dog en FANTASTISK hule! Ih, hvor ville min krudtugle dog bare sleske den. Og hvor ville jeg dog nyde at komme forbi og at sende små breve i poostkassen :) Skøn skøn skøn. Tak for dejlig inspiration.

Anonym sa...

Hei! For en fin og inspirerende blogg du har:) Og for en koselig hytte! Der rare er at jeg har helt lik blå boks med prikker på, også funnet på loppis, og også et av mine beste funn! Den brukes til å frakte leker rundt med av 1-åringen i huset:) Takk for titten

LinaLyng sa...

Nydeleg!!!

cecilie-design sa...

Kjempefint! Minner meg på vår lille hytte/kjøkkenkrok som kunne nytt godt av en liten oppfriskning! Øyet mitt fallt umiddelbart på den kjempefine prikkematboksen, en sånn en har jeg og. Tror ikke jeg har hjerte til å overlate den til de små med det første...

Unknown sa...

Det er så nydelig, tenk å ha en slik fin krok i huset. Håper ungene dine vil like seg. :))

Fru S sa...

Åhhh, så koselig det ble :) Du er kjempeflink, og så kreativ at jeg kjenner det smitter over litt på meg også, hihi... Nå har ikke jeg noen trapp å lage rom under, men mangler fortsatt å gjøre det mer "hjemmekoselig" på barnerommene her i huset, og da er jammen bloggen din en inspirasjonskilde :)

Unknown sa...

Så kjekt. Eg skulle så gjerne hatt eit slikt rom under trappa. Kanskje innreia som hemmeleg stad fom mammar som treng litt fred.

Og elefanten den kjenner eg att. FIn!

Refleksjon på livsvegen sa...

Så koseleg!!
Og klart vi er med på ei trekning!!

Ine sa...

For en koselig lekekrok! Takk for inspirasjonen! :)

Nooria sa...

Utrolig koselig! Jeg kunne godt tenkt meg å lage noe sånt til barna mine og, men foreløpig kan jeg ikke avse plassen. Nydelig! Dessuten så har jeg veldig sans for at du får gjort sånne kreative ting billig og ved hjelp av gjenbruk :-).

idyll sa...

Åh, for en fantastisk lekekrok.. Skulle ønske jeg var liten igjen, for en drømmeplass:)

rod i hob sa...

Fantastisk flott :-)
Lekent, lekkert....

Du e flinke!!

Stine sa...

For en nydelig lekekrok!!
Jeg vet om ei lita snelle som svært gjerne kunne ha tenkt seg noe sånt :)

Tove sa...

For noen heldig barn du har:)
Kjempefint ble det!

Hus nr.14 sa...

ÅÅÅh så fint... vilket underbart hem du har...
Marielle

Inger Johanne sa...

For ein kjempekoseleg lekeplass! Eg leikte òg mykje under trappa som liten - så kjekt! Men trur ikkje eg hadde ei mor som sørga for så ultrakoselege omgivelsar..;-)

Lampen var kjempefin - vår er rød, og er plassert i stua.. Mor er jo litt barnsleg..:-) Ha ein fin kveld!

Fro (Idyll på landet...) sa...

Det ble en kjempekoselig krok! :) Du er så kreativ og flink!

Klem

Nin sa...

Wow! Du er et kreativt vesen!
Heldige unger med en sånn mams!
Kroken ble nydelig...Nesten synd man ikke innehar en trapp...Du inspirerer!

mi-rachel sa...

super krok!
kan tenke de koser seg der.

Asbjørn Tvedt sa...

Å--åå jeg elsker den blå boksen!
Men du er utroelig kreativ ...

Katrine sa...

Oioioi, for en fantastisk hytte! Dette hadde vært drømmehula mi når jeg var liten.. Og nå også egentlig :) Kjempe fint, og veldig inspirerende! Kan tenke meg det blir mange kose-stunder med lesing, tull og lek her.. Og for en nydelig elefant! hvor er denne lekkerfanten fra? :)

Guro sa...

For en herlig og inspirerende lekekrok! Tror det er viktig at barna har små egne plasser som de kan stikke seg litt bort på. Slappe litt av, være for seg selv. Eller rett og slett bare en plass å leke hvor voksne ikke forstyrrer Ü Vi har ennå et rom som venter på å bli barnerom. Håper å få til en liten krok med gardiner slik at det blir en liten privat hule.
Takk for inspirasjon!

Heidi sa...

Kort og godt helt nydelig! Takk for inspirasjon, igjen :-)

Bente sa...

Foe en koselig lekehytte! Likte de skyene så godt jeg, mulig jeg må stjele den ideen... ;) Og elefanten var veldig fin, har du sydd den selv?

Cilipus sa...

Kjempekoselig kosekrok med herlige farger !!
Cecilie

ussamor sa...

Hei
du verden for ein fantastisk leikekrok de har laga. Tenker det blir mange kosestunder der!

ikkenoe sa...

For en flott lekekrok dere har skapt. Tenker ungene vil kose seg der. ! :)

Frk.Badegakk sa...

Fantastisk herlig lekehytte!
Vi hadde en sånn der jeg vokste opp, men den ble aldri en ordentlig lekehytte, og ikke så fargerik siden det hang klær i det skapet..=P

marie sa...

Lekkert, Linda. Og barnearbeid er undervurdert. Virkelig!

SiriR sa...

Wow, for en fantastisk fin lekeplass under trappa!! Helt nydelig, og veldig smart måte å utnytte plassen på!

Lekende lekkert!!

Simsalabim sa...

Så underbart fint! Jag önskar att jag också hade en liten skrubb någonstans så jag kunde göra samma sak! Det är så fint med retrotygerna du använt. Och svamplampan är helt supergullig. Undrar om den går att köpa i Sverige? Jag gillar också vimplar. Kolla gärna in på min blogg och se dessa som jag har sytt: http://simsalabimbloggen.blogspot.com/2010/02/magic-flags-pimp-your-ride.html

Sophie sa...

Det var et kjempeflott lekested. Vi har også en samlingsplass under trappa vår, men der er det på langt nær like koselig som dette! Takk for inspirasjon!

Benglan sa...

Har precis hittat hit för första gången. Vilken inspirerande blogg du har! Länkar till dig. Hoppas det är ok!

Gunnhild sa...

heldige er de barna som får leke her!!
artig med den elefanten..for jeg har laga en haug som ligner veldig på denne kompisen deres :)
---> gunnhild

Haust sa...

Så utruleg koseleg! Må vere ein draum å ha ei slik leikehytte! :)

Susanne sa...

Å, guri! For en herlig lekekrok! Tipper det er noen heldige barn som koser seg der. :)

Polkadots sa...

fantastisk. akkurat slik krok drømte jeg om da jeg var liten. en krok å gjømme seg bort i. og bare lukke døra. fantastisk.

LIBRARY UPLOAD DESIGN DETAILS CHANGE COLORS EDIT WITH PICNIK SELLING

Twany Carapello sa...

Deilig! Jeg elsket det faktum at barn er nyttige, og burde ha vært mye moro. Hvor kan jeg gå til bloggen din, alltid veldig inspirerende og vakre. Beklager for feil og takk til google oversetter fordi jeg er fra Brasil. Klemmer, xx

Klissi sa...

Kom over dette i "Vi i Villa" (blush..), men for en fantastisk lekekrok! Lurer nemlig på hva vi skal gjøre under trappa som opptar halve stua i det nye huset vårt.. Og så stod jeg på Ting inne i byen på fredag og kikket på de postkassene som hang i trappa. Coincidence, I think not! :o)

Related Posts with Thumbnails