tirsdag, november 16, 2010

Leikehus i svevet

Foto: våre superkjekke naboar.
I dag vart leikehuset flytta frå bakhagen til framhagen. Gjett om eg fekk magasug då eg mottok dette bildet på mobilen medan eg var på jobb. Aj aj aj.  Einaste skåret i gleda nå er at den vart plassert feil i hagen. Det skal ikkje vere lett, he he. Men alt vert nok bra til slutt. Det er eg sikker på.

Nå er det strikking og avslapning for tur. Ha ein flott tirsdagskveld!

PS! Slik ser hagen vår ut nå...9 kommentarer:

Emil und die großen Schwestern sa...

very interessing blog! soon,éva

Cathrine Aksnes sa...

et slikt dukkehus skulle inn i hagen her også i høst.. men innen vi hadde somlet oss avgårde var det slutt på dem for denne sesongen. men til våren skal vi få kjøpt et :D ei stor jente som gleder seg veldig.

Frieblonder sa...

Ojoj..lekehytte i svevet! Jeg har lest bloggen din ganske lenge. Og når jeg leser innleggene dine om vannet, kjenner jeg at jeg blir nervøs på deres vegne. Håper virkelig dere får orden på vannet uten at det koster fletta.
Takk for mange inspirerende innlegg!:)
Hilsen frieblonder

Marthe sa...

God kveld! Dette var litt artig, fordi jeg søkte på "pepperkaker i vinduet" og så kom jeg frem til denne fine bloggen, med et enormt fint pepperkakehjerte! Og, bloggen din er jo så koselig :-)

Mitt Hvite Skattkammer sa...

Du verden, jeg tror jeg hadde fått lettere frusterte anfall med tanke på alt dette du må gjennom for tiden .... hjelpes meg ... og hadde jeg fått dette bildet på en melding på mobilen tror jeg at jeg hadde sluppet alt jeg hadde i hendene mine på jobben ja.... himmel og hav ... men du verden for et usedvanlig bilder da ....

klem Babsy

tempo.dk sa...

Godt at der ikke skete noget med legehuset - selvom det blev placeret i den forkerte have. Vores have ser også sådan ud - det bliver vel godt en dag. Suk...

ASK sa...

Så kjedelig med vannrør-problemer, og så langvarig før dere får det i orden! Håper det ikke blir altfor dyrt...
Vi hadde full sjekk av vannrørene våre med staking og kamera, kom på den nette sum av 3.500 kroner, og så var alt i orden (heldigvis) :-o
Fint at lekehuset er like helt da!

Ellen sa...

Uæææ, for et SKUMMELT bilde!Godt at det er like helt.Jeg hadde fått slag av å få et sånt bilde mens jeg var på jobb, puh.Også DET lekre lekehuset da, jeg har jo sett bildene:)
Kjedelig med gravejobbing i hagen, håper de blir fort ferdig!
Lekre gavelapper i forrige innlegg!
Ha en flott kveld:)

Bird on a wire sa...

Ja, det var det første jeg tenkte også; det ser kjempeskummelt ut der lekehuset svever langt over bakken.
Det må være sørgelig å se alt du har jobbet for bare bli gravd opp på den måten. Får håpe det går fort unna, og at det neste vår blir like fint som det var før.

Related Posts with Thumbnails