tirsdag, desember 06, 2011

Full i lått

Hei alle saman. Eg er litt full i lått i kveld (lattermild). Det har seg nemleg slik at Åpent Hus har intervjua meg til Foreldremanual-bloggen, og i den forbindelse har ho skrive eit koseleg innlegg om meg på bloggen sin. Eg er aldeles overeksponert i blogglandia i kveld med andre ord. Særskild nå som eg slår til med eit bilde av meg sjølv i tillegg (bilete måtte kraftig retusjerast som de ser :))

Full i lått vart eg over kontrasten mellom det eg svara i intervjuet og verklegheiten som slår imot ein når ein ser på bileta som fylgjer intervjuet. Det står at eg er oppteken av å halde det ryddig, medan realiteten er bevist annleis i fotografia. Jaja, som eg seier: Eg er veldig tydeleg på at heimen vår skal vere ein heime me LEVER i. Intervjuet finn du her om du har lyst til å lese og sjå.

Her ser de forresten favorittarmbanda mine for tida. Litt sånn Peace & Love og Død & Fordervelse på same tid.  Peace-armbandet kjøpte eg hjå Alexandra, Lavaperlearmbandet med stort dødninghovud hjå skjønnaste Frøken Fryd, og armbandet med alle dei små dødningsskallane fekk eg til bursdagen frå finaste mannen på jord.


 Nei, her har eg ikkje tid å sitje. Eg har ein jobb å gjere. Sjå berre her kva som ventar på kjøkkenbordet:

God natt og fin onsdag til deg i morgon ;)

13 kommentarer:

Anonym sa...

Hei :)

Jeg har ett lite prosjekt på gang, egentlig fremprovosert av Vixen blog award.. Så mest for moro.. ;)

Ta en titt og si hva du syns:
http://www.egedenne.com/2011/12/gulrot-bertas-upretensise-gulrot-award.html

Anonym sa...

Vakker er du!

Så gøy med slikt innlegg, jeg må gå
inn å se hva som er skrevet...

...hihi, pepperkakehus. Så spennende! :)

Gleder meg til enda flere bilder!!

Stor klem fra Ida
:)

deconordic sa...

Åh, GLEDER meg til å se de fantastisk vakre pepperkakehusene dine!!

Øyeblikk sa...

Her har me også montert pepperkakehus i dag - og fy søren (!!) så skeivt og stygt det blei, haha, eg er skikkelig dårlig på dette tydeligvis. Heldigvis stod gutane parate til å pynta med melis og godis, og så får me nett sjå kor lenge nonstop'ane våre får bli på :)

Snasne armband ;) No skal eg inn og kosa meg med intervjuet av den finaste Gode Feen.

Klem klem!

Øyeblikk sa...

I'm back!! Herlig intervju med bileter av ein nydelig heim og ein flott familie. Super dupert!

Ein til klem :)

Tullefrans sa...

Det gjør da slettes ikke noe å være eksponert, og jeg synes da ikke du er overeksponert i det hele tatt! Intervjuet var fint, og bildene som vanlig flotte! Jeg liker at livet er så synlig i alle bildene, og at man virkelig får følelsen av at dette er et ekte hjem fyllt med kjærlighet!

Dessuten digger jeg armbåndene dine! :)

Joni (pigesind) sa...

Det var jo slettes ikke mye rot på de bildene! Et bebodd hjem med mye liv, men ikke rotete:-) Jeg er veldig opptatt av å holde det ryddig (rot i hjemmet = rot i sinnet), men det er ofte veldig mye rot her allikevel;-)

Uansett, et flott intervju, og overeksponert synes jeg slettes ikke at du er:-)

Klemmer

Marlene sa...

Kjemefint intervju med finfine bilder. :)

Åh. Skal du lage pepperkakehus igjen?! Jeg GLEDER meg til å se. De er såå lekre!!

Klem

sa...

Wow, skal du lage din egen pepperkakeby? :) Flink du! :)
Gleder meg til å se resultatet!

Ha en fin uke! :)

Frøken Loppe sa...

Kjempe kosleg intervju!!! :o)
Ha ein fin, fin dag... ser ut for at du har nok å gjere... ;O)

g u r o sa...

Så koseleg! :)

Eg har oppdatert meg på bloggen din no, og innlegg etter innlegg har vore fint! Som alltid! :) Det har vore ei ekstremt travel tid i det siste, og det går jammen ut over både blogging og kreatid, kjenner eg.. Men no trur eg at eg er tilbake for fullt! :)

Såg forresten at du hadde eit innlegg som heitte Ein gul knapp, og lurte ein augneblink på kvifor..! Men sjølvsagt, du har jo handla i finbutikken i Bergen! Og eg MÅ berre få forklare; eg har IKKJE tatt samme namn med vilje, for eg visste rett og slett ikkje om butikken då eg starta bloggen min. Men eg fann jo ut om den etterkvart, og den er jo heilt super! Eit MUST når eg er på Bergenstur! :) Og nettbutikken er jo også flott! :) Sånn, så er det rydda opp i, i tilfelle du lurte, liksom.

Ønskar deg gode, kvite, deilige og fine adventsdagar!
Klem

Siri sa...

I år blei det go'fe-inspirert pepperkakehus.
Me får ta nonstopen i ei skål me sida av. Ha ei finfin veka!

Siri (datter av han og hu (Gloppen) du satt me på julebordet!)

(fantastisk gøy blogg, dette.)

Den gode feen sa...

Hei Siri! Så kjekt at du er dotter av bordkameratane mine ;) Kjempekjekke og koselege foreldre du har, med den finaste dialekten :) Kjekt med fe-inspirert pepperkakehus og det er absolutt lurt å ha non stop'ane ved sida av. God klem frå Linda

Related Posts with Thumbnails