mandag, mars 18, 2013

Såpetips

Eg har dilla på fine såpeflasker.
Har hatt den dilla så lenge eg kan hugse.
I dag får du mine siste såpetips.
Fine, gode og dekorative såper som ikkje kostar skjorta.
Eg har funne begge såpene på kjøpesenteret Kilden her i Stavanger, men håpar Nille og Rimi fører desse såpene også andre stader i landet.

Betrakteleg billigare og like fine som dei råfine såpeflaskene eg har frå før, og som du kan skimte på nest øvste hylle i dette gamle bildet frå arkivet (frå innlegget på stell):


Takk for herleg tilbakemelding på forrige innlegg. Det var med hjarta i halsen eg trykte publiser. Det er ikkje kvar dag de ser ein bomba heim i blogglandia. Tusen takk for at de tok så godt imot innlegget :)

Ha ei herleg veke!

15 kommentarer:

Randi sa...

Slike Nille-såper kjøper jeg også! De er jo supergode, og til en veldig fin pris :) Pynter opp gjør de også! Blir så glad når det kommer nye innlegg her hos deg jevnlig! Love it :)

Fargebarn sa...

Så bra tips. Kan til og med hende jeg liker disse billige bedre enn de dyre. Må testes. Jeg har de rosa som du viser, de litt dyrere, men jeg er egentlig ikke så veldig imponert over de. Pumpa spruter så hardt og lagt, at jeg ofte bommer på hendene, i tillegg er såpa så tynn at den virker som om den er vannet ut. Håndkremen holder heller ikke lenge. Men de lukter fantastisk da. hehe

Anemones skafferi sa...

Så glimrende! Takker for tipset :)
Klem,Anette

Lisette sa...

Takk for tipset, Linda;);) Herlige og friske bilder....en fryd og lese bloggen din.

Lisette sa...

Takk for tipset, Linda;);) Herlige og friske bilder....en fryd og lese bloggen din.

Anonym sa...

But Vitamin C is fantastic to your pores and skin, also, and it's in [url=http://lfcream.com]lifecell cream[/url] don't advocate for everyone. lifecell In the event you must use anti-wrinkle lotions, be sure you select http://lfcream.com items as mentioned under:

Anonym sa...

Er så kjekt når du blogger så mye igjen!! Elsker å titte inneom her :-)

Er det lov å spørre om oppskrifta på sjokoladekaka di? Den så utrolig fersk og god ut!!

Anonym sa...

Jeg kjøper også den på Nille- spesielt den "sweet orange." Nyyyydelig duft.

Herlig forrige innlegg...Jeg fikk litt sjokk av rotet på det første bildet, men det er utrolig hva et besøk kan sette i gang. Og godt er det.

Digga at "plutselig" var det en nybakt sjokoladekake på benken...

Hææææææærlig...........

am

P a p i r L a b sa...

Takk for supre såpetips! Såpe er det storforbruk av her hos oss og da liker jeg litt rimelige men fine alternativer ;) Ha en videre deilig uke :)

Anonym sa...

Supert med såpetips! Det er ikke like spennende med en lano;) Jeg kjøper noen kjekke såper i pumpeflaske på Bootsapoteket til 59kr! Virkelig å anbefale de og:)

Kjekt å lese innleggene dine!

Gry

Den gode feen sa...

Takk takk alle :)
Anonym: sjokoladekaka er ferdig sjokoladekakeblanding frå Regal :)

detgoderom sa...

Dei har i alle fall dei såpene frå Nille på Sunnmøre også, men den frå Rimi har eg ikkje sett. Unsett kjekt med slike tips! Fin blogg du har, og kjekt du skriv på nynorsk :-) La meg til som fylgjar eg :-)

Anonym sa...

Eg har også fin såpe frå Nille :) Trur ein kan finna liknande på Åhlens og, om eg ikkje hugsar feil. Likte godt "kaos-innslaget" :) Kjende meg igjen, ja. Men her går det i kaffi ;) Ein god ettermiddag ønsker eg deg og dine. Ragnhild

Randi sa...

Eg er heilt einig med deg, såpene på Nille (Rimi har eg ikkje prøvd) er meir enn gode nok :) kan også anbefale den på Apotek1 som også liknar dei dyre. Eg har kun ei av desse litt dyrare, oliven med svart jasmine. Godt nøgd med sjølve såpa, men det er ein voldsom sprut av pumpeflaska som gir trøbbel med barn i hus.. den stopper seg lett til også. Så tommel opp for dei gode og billige alternativa! :)

Anonym sa...

Du kan jo bare fylle billig såpe på de dyre flaskene når de blir tomme ;-)

Related Posts with Thumbnails